Tidligere på dagen skrev vi her på siden om danske ESC Gaming, som med øjeblikkelig virkning valgte at lukke. To af spillerne fra det tidligere hold, Sune "crZy" Hansen og Morten "coloN" Johansen, har dog allerede fundet nye græsgange, i form af Playing Ducks.

Mandskabet kommer dermed til at udgøre en duo på to danskere, mens holdets resterende spillere er fra Tyskland. Organisationen er allerede sikret en plads ved EPS Tyskland, og det er i jagten på guldet, at holdet nu opruster med de danske spillere.

Lineup:

  • André "Kirby" Kempa
  • Markus "Whoopie" Berger
  • Jonas "Jny" Opitz
  • Sune "crZy" Hansen
  • Morten "coloN" Johansen

En af danskerne, Sune "crZy" Hansen, er dog rigtig klar i mælet om, hvorfor det netop blev Playing Ducks, som fremover får selskab af de to danskere.

Jeg fik tilbuddet om at joine Playing Ducks, som jeg sagde ja til - det var ret naturligt for mig at tage enten Jesper eller Morten med - Morten og Jeg er sammen rigtig meget irl, og vi har det godt sammen. Tilbuddet er rigtig godt og inkluderer det hele.

Samtidig vender jeg tilbage til den tyske scene, hvor der er lidt mere stabilitet og mindre bails i sigte! Derudover er Morten en vanvittig spiller, vi har spillet sammen meget længe, og vi kender hinanden virkelig godt ingame.

Tysk EPS er dog ikke en turnering, som lider den store respekt i Danmark og resten af Europa, og mange vil mene, det er et skridt ned ad stigen. Sådan ser crZy dog slet ikke på det og sender samtidig en stikpille mod den danske scene.

Jeg ved ikke, om man kan kalde det et skridt ned ad stigen. Der er rigtig mange gode hold i EPS, mouz, ex-alternate , planetkey mm. men vi savner begge seriøse folk på den danske scene - folk man kan arbejde med. Den tyske scene er rigtig seriøs, vi har muligheden for at komme til ESWC via den tyske kval mm. Så mulighederne for os dernede er rigtig gode kontra den dansk scene taget i betragtning, gjorde beslutningen ret nem.

Det kan dog let ligne et ryk for pengenes skyld, men det er det ikke, fastslår Sune "crZy" Hansen.

Det er bestemt ikke for pengenes skyld. Jeg vandt EPS i sidste sæson af 1.6, og det er helt klart målet igen. Playing Ducks har muligheden for at sende os til de events, vi vil til, så det åbner op for store muligheder og oplevelser. Lige nu har vi EPS, der starter om en lille uges tid, så spiller vi Gfinity kvalifikation samt deltager helt sikkert også ved et lan eller to.

Holdet kan, som nævnt i sidste svar, opleves live for første gang, når den tyske version af EPS skydes i gang om cirka en uge.