Tidligere på aftenen blev 9. sæson af SteelSeries CS:GO Championship Series afviklet. I alt fire hold var tilbage i kampen om guldet. Blandt dem var det nye hold, Copenhagen Wolves, som tidligere gik under navnet LeftoverZ.

Guldet skulle her til aften have en ejermand, hvilket ville blive enten Reason Gaming, NewStyle, Tricked eSport eller Copenhagen Wolves. Henholdsvis førstnævnte og sidstnævnte var store favoritter, men Reason Gaming fik slet ikke gang i geværene. Derimod klarede NewStyle sig rigtig godt og fik sikret sig en finaleplads, hvor Copenhagen Wolves dog var for stærke.

Stillingen efter dagens kampe endte således:

  1. Copenhagen Wolves
  2. NewStyle
  3. Reason Gaming
  4. Tricked eSport

Gaming.dk fik fat i en munter Jacob "Pimp" Winneche fra Copenhagen Wolves, der var godt tilfreds med holdets præstation.

Alt i alt en dejlig afslutning på en meget rodet Gaming.dk liga sæson. Rigtig mange hold har fungeret som mixhold gennem sæsonen grundet en meget urolig og hektisk periode på den danske scene.
Det har gjort gruppespillet meget rodet, og man har set utallige forskellige konstellationer af mixhold optræde under forskellige navne. I dag gjaldt det finalerne, som heldigvis endte med en klar sejr til os ulve!

De to første kampe mod hhv. newstyle og Reason gik smertefrit for vores vedkommende. Vi spillede os forholdsvist let i finalen, hvor tuneringens overraskelse i form af Newstyle ventede igen.

De skød rigtig godt fra sig i starten af kampen, heldigvis fik vi rettet op på vores dårlige start og begyndte at spille op til niveau igen. Overall en dejlig dag med en fin tunering, der kørte på skinner, uden nogen uheldige overraskelser.

Ligeledes var det en perfekt start på vores ophold hos Wolves. Vi har ikke trænet mere end 2-3 gange, siden holdet blev formet, så allerede nu at vise tænder lover godt for vores vedkommende.

MVP-titlen går til Nicolaj "Nico" Jensen fra Copenhagen Wolves, der virkelig gjorde en forrygende indsats i finalen. Han modtager et SteelSeries Sibera Elite headset for den flotte præstation.

Snart vil der her på Gaming.dk komme mere information omkring den 10. sæson af SteelSeries CS:GO Championship Series.