;
Asus
Anmeldelse

HyperX Pulsefire FPS Gaming Mus

Avatar for Redaktionen
Skrevet af: Redaktion
Anmeldelser | 17. maj 2017, 19.32

I denne anmeldelse har vi kigget nærmere på et af de produkter, som er kommet ud fra søster virksomheden til Kingston, nemlig HyperX der allerede i forvejen er kendt for deres produktion af blandt andet RAM, men som nu også leverer headset, mus, tastatur og musemåtter af absolut højeste kvalitet. 

I denne anmeldelse ser vi nærmere på nyheden kaldet HyperX Pulsfire FPS Gaming Mus, der anmeldes også HyperX Fury Pro musemåtte, som dog ikke indgår i det endelige resultat af produktet. 

Et nærmer kig på indpakning og produktet.

Hyperx pulsefire fps mus

Produktet kan findes ved en række forskellige shops online, en af dem er danske Webdanes.dk, hvor produktet står til en pris på 499 kr., hvilket placerer den på et acceptabelt niveau og dermed i direkte konkurrence med mange af produkterne fra eksempelvis SteelSeries. (se produktet her)

Se HyperX´s præsentation af produktet her

Musen er lavet direkte til de krævende FPS gamers. I et land som Danmark hvor spil som CS:GO og Overwatch er blandt de mest spillede spil, vil denne mus ramme lige i hjertet på mange af jer spillere. Du får en mus med den præcise Pixart PMW3310 censor og 4 definerede DPI indstillinger, som kan justeres direkte fra knappen på toppen af musen. Det er lidt samme princip, som SteelSeries gør det på deres Rival mus, hvor man skifter mellem 2 indstillinger, der er valgt i den medfølgende software. Ved Pulsefire FPS er mulighederne 400, 800, 1600 og 3200 DPI, og knappen på toppen af musen, skifter farve for at indikere, hvilken indstilling den er på. 

Hvis vi udelukkende tager et kig på DPI mulighederne, befinder vi os i den lave ende, hvis man sammenligner med andre produkter, der kan klare op imod 16.000 DPI som Razer Mamba. Men lige præcis når det kommer til FPS spil som CS:GO, Overwatch, Battlefield 1 og snart Call of Duty WW2, så er den lave DPI på 400 og 800 den perfekte løsning for størstedelen af spillerne.

Designet på HyperX Pulsefire FPS

Der er nok nogle, der vil sige boooooring eller hvilket design? Men så er det fordi, at de fortsat har brug for deres lille alien skib af en mus med flere knapper, end der er fingrer, hvilket HyperX Pulsefire FPS ikke forsøger at være. Denne mus er super simpel men på den gode måde, fordi at du har de velkendte skridsikre sider, og materialet er lavet i en lidt blødere form for gummi, der er yderst behagelig. Holdbarheden på gummiet er ofte ret dårlig, og igennem vores korte test af Pulsefire FPS er det svært at sige, om der er tale om et bedre materiale. 

Selve størrelsen på musen er forholdsvis identisk med, eksempelvis dem vi kender fra SteelSeries og deres Rival serie, dog skiller HyperX Pulsefire FPS sig ud med sin bredde, hvorfor der også er plads til den større hånd.

Konklusionen

Med tanke på det formål som HyperX Pulsefire FPS har, er det et super stærkt værktøj i klassen. I en tid hvor vi skal kunne justere og rette i selv den mindste ting, er det dejligt at se et produkt, som virkelig er plug and play. Det krævede et par minutters tilvænning hvad angår den bredere mus fremfor SteelSeries Rival, men derfra har det været en ren fornøjelse og leg at spille med Pulsfire FPS. Dog skal det siges, at hvis dette produkt skulle ramme vores top karakter, så skulle der have været kælet mere omkring designet.

gaming.dk vurdering
Det gode og det dårlige
  • Simpel
  • Let
  • Value for money
  • Ikke teknisk nok for enkelte

Flere anmeldelser