Gaming.dk oplever i øjeblikket tekniske udfordringer, som gør at billeder ikke indlæses. Vi lancerer snart en ny platform.

Anmeldelse

MSI RTX 2060 SUPER X Minecraft PC 0

Skrevet af: Jimmi Jensen
Anmeldelser | 29. april 2020, 10.29 Redigér

Vi har i samarbejde med MSI fået muligheden for at samle denne super fede Minecraft inspireret PC, som er klar til at kunne kører den seneste udgave af spillet kaldet Minecraft med RTX. Præcis som navnet antyder så kræves det at du har et RTX grafikkort i maskinen, for at kunne udnytte ray tracing.

Herunder kan du se præcis hvilken effekt ray tracing har på Minecraft: 

For at vi kunne benytte Minecraft med RTX, så havde MSI givet os et RTX 2060 SUPER X 8 GB grafikkort, som var blevet malet specielt til dette build og ligelede havde Minecraft "pixels" på dens fans. MSI RTX 2060 er testet som den mest lydsvage GPU af alle, så vi hørte aldrig fra kortet under vores test. 

Husk at scroll langt ned på næste billede, for når det kommer til støj så finder du MSI RTX 2060 SUPER X helt i bunden! Du kan stadigvæk nå at få dette kort til nedsat pris hos Proshop.dk (Gælder kun en begrænset periode): MSI RTX 2060 8 GB

Til at samle det hele fik vi et super lækkert bundkort i form af dette Tomahawk MAX. Bundkort har kun det ene formål at forbinde alle vores komponenter, og der var da slet heller ingen problemer i dette tilfælde. Bundkortet kan findes til 929,- hos Proshop.dk: Tomahawk B450 MAX

Det hele blev smidt ind i et super lækkert kabinet at arbejde med, og endda uden at det var specielt dyrt. Blot 764,- skal du give for dette MSI MPG GUNGNIR. I vores tilfælde var der selvfølgelig en masse klistermærker og andet lækkert sat på kabinettet, men alting fungerede fra starten og det var nemt at lave kabelføring i dette kabinet. 

Men jeg sys bestemt at i skal tage et kig på vores video med dette build istedet, og se hvordan vi fik sat det hele sammen. Det blev en super lækker PC, som sagtens kan bruges til meget andet end blot at spille Minecraft!

gaming.dk vurdering
Det gode og det dårlige
  • Flot maskine
  • Er der noget?
Brugernes vurdering
Gennemsnit vurdering ud fra 1 bruger vurderinger
Info og køb
Type
Hardware
Køb her!
Annonce

Flere anmeldelser