Asus
Anmeldelse

XL/Heavy Gaming Stol fra Nordic Gaming

Avatar for Redaktionen
Skrevet af: Redaktion
Anmeldelser | 20. januar 2019, 20.44

Vi har haft hænderne i endnu en gamer stol, og denne gang er det et af de såkaldte Heavy/XL stole, men betyder det så at den kun kan bruges af store drenge? Nej det gør det bestemt ikke, og svaret overraskede mig egentlig en smule.

Komforten er sindsyg god, og man føler ikke at siddestillingen er sat på kompromis, tiltrods for at man bruger et produkt som egentlig er lavet til personer af en anden størrelse end en selv. Normalt bruger jeg en almindelig gamer stol, som er prissat fuldstændig magen til denne Heavy Gamer stol fra Nordic Gaming. 

Det var dog fortsat en bedre oplevelse at sætte sig i denne Heavy Stol fremfor den almindelige jeg bruger til dagligt, der var simpelthen mere komfort, og grundet de mange indstillingsmuligheder, følte man heller ikke at man var tvunget til en ubehagelig siddestilling. 

Samling af produktet

Der er efterhånden er form for standard for hvordan disse stole bygges, hvilket gør alting lidt lettere når man først har samlet en. Der var både en rigtig positiv oplevelse ved lige præcis denne stol, og en knap så positiv. Den knap så positive oplevelse er det gevind som er placeret i begge sider af ryglænet, og som bruges til at forbinde ryglæn med resten af stolen. Dette gevind er nemlig "gemt" inde bag læderet som er trukket over, og der er blot et hul ca. der hvor møtrikken skal gå igennem, men det bliver ret hurtigt u handy og svært hvis man blot er en person, og i mit tilfælde tog disse 4 møtrikker lige så lang tid som samling af resten af stolen. 

Den positive ting er elementet som forbinder de enkelte hjul med selve stolen. Dette er normalt lavet i støbt plastik, men i dette tilfælde var det lavet af metal, for at kunne klare en større belastning. Af en eller anden grund gik monteringen af hjul derfor langt lettere, end det har været tilfældet hver eneste gang vi har monteret på et plast  baseret produkt. 

Design og udseende

Det er først og fremmest en rigtig pæn stol som Nordic Gaming har fået lavet her, og selvom det blot er en model i sort, har man fået lavet et cool look ved at bruge et materiale som ligner "flettet læder/carbon". Herudover har man tilføjet logoet Nordic Gaming til den ene side støtte, og et par syninger som går på tværs på selve siddepuden. 

Justerings muligheder

Stolen her har egentlig alle de justerings muligheder som vi finder ved en god gaming stol. Der kan selvfølgelig ændres på ryglænet og højden af stolen, dette er selvsagt og noget som 9 ud af 10 stole kan. Der hvor man får noget ekstra for pengene er ved armlæn, for disse kan både justeret i højden og vinkles efter eget ønske, og som noget nyt kan selve armlænet også flyttes tættere på eller længere væk. 

Vi har altså alle tænkelige justerings muligheder ved denne stol, og der gives 10/10 for denne del. 

Valour puder  

Her er en ting som desværre ikke giver så meget mening for produktet. Valget af de medfølgende "valour puder", gør desværre intet godt for produktet overhovedet. Jovist så giver hovedstøtten da fortsat den støtte som det er meningen med dem, men når man kigger på det, tænker man med det samme bedstemor og det er et meget mystisk valg af materiale. 

Konklusion

Alt i alt er dette et hamrende fedt produkt, og selvom den har et par fejl så er de af en meget lille betydning når først stolen er samlet og der skal games. Problemet med at finde frem til gevindet er fuldstændig ligegyldigt når først det er lykkedes og produktet er samlet, og Valour puderne ville jeg nok blot kaste ovre højre skuldre for det ser simpelthen for trist ud. Men når man er kommet sig over disse små ting, så har man en virkelig cool heavy gamer stol. En anden vigtig ting er nok at jeg vil foreslå rigtig mange mennesker at vælge en XL/Heavy udgave, også selvom de ikke har behovet umiddelbart, for det er svært at matche kvalitet, justerings muligheder og komfort i klassen under 2.000,-. Produktet får en høj femmer, og købs anbefaling herfra!      

    

gaming.dk vurdering
Det gode og det dårlige
  • God pris
  • Justeringsmuligheder
  • Blødt plast
  • God siddestilling
  • Velour puder
  • Samling

Flere anmeldelser