Asus
Anmeldelse

Nordic Gaming - Bedste gamer stol til prisen?

Avatar for Redaktionen
Skrevet af: Redaktion
Anmeldelser | 2. januar 2019, 20.51

Nordic Gaming er som navnet antyder et nordisk brand (dahh), eller rettere sagt så er det et dansk brand som har åbnet dørene i 2018, som i første omgang har fokus på gaming stole og borde.

Deres produkter kan forhandles ved en lang række online shops i Danmark (WEBdanes, Evermart etc.), men også enkelte udvalgte butikker (Vi har ikke en liste over disse). Værende en virksomhed som har fokus på distribution, så findes der heller ingen fancy video af produkterne, men det tager dog intet fra kvaliteten eller prissætningen fra holdet bag. Selv siger de følgende om deres linje af gamer stole.

"Designet er holdt simpelt – med inspiration fra nordisk design – og fokus er på at udforske mulighederne for, hvad en gamer stol skal kunne." 

Det kan være lidt svært at se hvordan det nordiske design skal komme til udtryk ved en gamer stol, og selve markedet for disse stole er efterhånden blevet fyldt med mange produkter som alle mere eller mindre ligner hinanden. Af produkterne som Nordic Gaming tilbyder indenfor stole, så er denne model kaldet Racer ikke den mest specielle, men den har det design og form som de fleste går efter. Nordic Gaming har dog efter min mening foretaget et par smarte tweaks til netop deres udgave, som alligevel gør at jeg ville vælge den over andre brands som Arozzi eller DXRacer. 

De har været smarte og bruge en mat PU-læder, som egentlig giver stolen et mere eksklusivt look, da "blankt" PU-læder godt kan se en smule billig ud. Herudover har man de mest almindelige justerings muligheder, så der kan ændres på højde, ryglæn samt højde på armstøtter.

Komforten er rigtig god ved stolen, og der er intet specielt eller dårligt at sige om dette. Man har både støtte til nakke og lænd fra puderne som følger med, dog er det ret personligt om man føler at dette giver noget, og personligt bruger jeg kun støtten til nakken. Men lad os komme frem til konklusionen for der er ingen grund til at koge mere suppe på dette.   

Konklusion

Det som gør stolen til et rigtig godt køb, er den vejledende pris på blot 1.199,-. Hvis man sammenligner stolen fra Nordic Gaming, med en Arozzi Verona V2 til 1.889,- så er det umuligt at se forskel på de to produkter, hvis man ser bort fra logo samt farvekombination. Dermed kan du næsten til det halve købe en stol fra et dansk firma, og det er derfor at produktet skal have 9 ud af 10! 

Hvordan du får fat i sådan en stol, kan godt gå hen og blive svært, for produktet har været så efterspurgt igennem hele julen at du p.t. ikke kan finde en eneste på lager i hele Danmark, uanset hvilken farve du går    

gaming.dk vurdering
Det gode og det dårlige
  • Pris/kvalitet
  • Valg af PU-læder
  • Design

Flere anmeldelser