;
Asus
Anmeldelse

Anmeldelse: Corsair HS70 trådløs headset

Avatar for Redaktionen
Skrevet af: Redaktion
Anmeldelser | 9. august 2018, 18.37

Vi har fået mulighed for at anmelde det trådløse Corsair HS70 7.1 headset, et produkt som leverer høj kvalitet og en enestående komfort. Designet råber ikke ligefrem nyhed eller "Crazy", men komforten som dette headset levere sammen med en rigtig god lyd i et stærkt trådløs setup gør det bestemt pengene værd.

Dette produkt er en udvikling af det tidligere void pro headset. HS serien levere høj komfort og en utrolig lyd, men på et prisleje hvor de fleste kan være med. Den vejledende pris på 900,- kan godt virke høj for mange, men man skal huske at den trådløse udgave altid vil være et dyre produkt, og til sammenligning så koster et lignende produkt fra HyperX 1.200,- i vejledende pris. 

komforten er et helt område for sig selv, og det er nok her hvor jeg føler at Corsair har et overtag i forhold til HyperX eksempelvis. Corsair gør brug af plush memory foam og et behageligt stort rum til ens øre, hvilket gjorde at vi uden problemer kunne bruge disse i 8 timer af gangen og slet ikke føle ubehag eller irreration af vores ører.

En af de lækre detaljer blandt designet, er egentlig et komfort element, men syningerne man har brugt ved hovedstøtten giver et virkelig cool look og man kommer hurtig til at tænke over på syningerne man måske ser i en sportsbil.    

Med 16 timers trådløs lyd så løber du ikke tørt midt under kampens hede, og opladningen sker som altid blot igennem dit USB stik. Men der hvor det bliver rigtig interessant er det med at få lyden leveret trådløs og uden forsinkelse. Vi har ikke mulighed for at tilslutte et kæmpe monster af en computer som kan fortælle os at lyden er forsinket med noget der alligevel kun kan spottes af superman, for vi har ikke ved en eneste af vores test af trådløse headset kunne opfange forsinkelse i leveringen af lyden. Rækkevidden er også ganske imponerende når det hele blot sendes fra dit headset og til computeren hvor du har indsat et helt almindelig USB stik, på samme størrelse som var det en 12 GB stik. 

De fortæller selv at rækkevidden er ca. 12 meter, og i vores test virker det også til at være passende, selvom vi dog ikke havde en lige linje til at lave en test, men vi kunne gå ca. 6-8 meter væk fra computeren og samtidig lade forbindelsen skulle gå igennem 2 vægge og her var der fortsat lyd. Så jeg tror egentlig at rækkevidden kunne være endnu længere hvis der slet ingen forstyrelser var for forbindelsen.  

Sammensæt din helt egen indstilling af lyden til forskellige situationer, således du ikke behøves at skrue ned for bassen således du kan høre de små detaljer bedst muligt i en intens FPS kamp, men samtidig også kan blæse en god bas ud når du skal høre musik i pausen imellem dine games. 

Dette er virkelig noget som tiltaler nørden som elsker at lege med alle de små detaljer. Vi fandt dog "standard" indstillingerne rigtig gode, og du skal være lidt af en nørd før du forstår eller kan drage fordel af mindre bas i FPS games og ligeledes mangler lidt til dit yndlings nummer.

KONKLUSION

Til prisen så er dette et af de bedste headset vi har prøvet. Hvis man tager et kig rundt på nettet så er rosen af dette produkt da også helt i top, og den fremgår mange steder på top 3 lister for bedste headset. Det afgørende for mig og dette headset har været at komforten er helt utrolig. Som gamer skal du ikke bruge maksimal lyd og kvalitet over 3-10 min. for at kunne høre din yndlings sang, men istedet skal du høre den bedst mulige lyd over +6 timer. Så dette er bestemt et anbefalings værdi produkt! 

gaming.dk vurdering
Det gode og det dårlige
  • Komfort
  • Mængden af støv der går igennem

Flere anmeldelser