;
Asus
Anmeldelse

Razer ManO'War

Avatar for Redaktionen
Skrevet af: Redaktion
Anmeldelser | 11. november 2016, 11.11

Razer prøver igen kræfter med et trådløst headset, og denne gang er det Razer ManO'War. Det er vigtigt at huske, at den trådløse version hedder Razer ManO'War, hvor Razer ManO'War 7.1 har ledning. Razer ManO'War kan både bruges til PC og PS4, men ikke til mobile enheder da Razer ManO'War anvender trådløs USB forbindelse og ikke jack stik.

Razer ManO'War kan benytte sig af Razer´s virtuelle 7.1 surround sound med Razer Synapse, selvom Razer ManO'War kun har 2.0 stereo med dens hardware. Dog kan PlayStation brugere ikke udnytte 7.1, da det kræver, at man kører Razer Synapse på sin enhed, hvilket ikke er tilgængeligt på PS4. Razers virtuelle 7.1 lyder som det skal, og man får fornemmelsen af, at det faktisk er et 7.1 headset, man har på. Razer ManO'War benytter sig af Razers kendte Chroma belysning, hvor de to Razer logoer lyser og kan konfigureres i Razer Synapse og køre synkront med andre Razer Chroma produkter.

I æsken finder du selve headsettet, 1 meter opladerledning, 2 meter USB forlænger, en brugsanvisning samt de klassiske chroma klistermærker. Som altid er det en ren fornøjelse at åbne produkter fra Razer, da de går op i at give brugeren et godt førstehåndsindtryk af produktet.

Lyd

Lyden er, som du vil forvente af et headset til prisen. Klar og sprød lyd, både når man gamer og hører musik. Man kan nemt høre de mindste små lyde i spil som CS:GO, men samtidig få den episke følelse af at høre eksplosioner gå af i spil som Battlefield. Du kan nemt slå Bass Boost til, hvis du vil mærke de dybe toner, når du hører musik og endda konfigurere det, så du hører din musik i stereo 2.0, samtidig med at du spiller spil i virtuelt 7.1.

Under den højre ear cup er der et lille hjul, hvor du kan justere lyden på din computer. Det er en fordel, hvis du kommer ud for en midlertidig høj melodi/ sang og hurtigt vil skåne dine ører.

Foto: Razerzone.com

Kvalitet

Når man først samler Razer ManO'War op, kan det godt virke som et meget skrøbeligt headset, da de to ear cups kan drejes en smule. Når man har headsettet om halsen, så vil de lysende Razer logoer vende væk fra din krop, hvor de bløde ørepuder vil vende ind mod din krop og være placeret lige omkring dit krageben. Det er lidt ukomfortabelt i starten, men man bare skal vende sig til det, da der er ikke nogle store kvalitets skavanker ved headsettet, udover at det føles skrøbeligt

Batteri

Razer lover op til 7 dages batteri tid på deres ManO'War headset, men man er nødt til at læse det med småt, før man finder ud af, at det kun er, hvis du kun bruger det 2 timer om dagen. Dette giver 14 timers batteritid i alt, men efter mange opladninger må jeg sige, at Razer så også holder deres ord, når de lover 14 timers batteritid. Hvis 14 timer ikke er nok, kan du slå lyset fra på headsettet og få omkring de 20 timer ved hver opladning. Dette kan være en fordel at gøre for at mindske muligheden for, at headsettet løber tør for strøm midt i et vigtigt game.

Razer ManO'War slukker automatisk, hvis det ikke registrer nogen aktivitet. Det betyder, at hvis du er stille og ikke hører noget, kan det finde på at slukke. Det sker dog sjældent.

Forbindelse

Razer ManO'War anvender 2.4 GHz trådløs USB forbindelse fra computer til headset. Under den højre ear cup er den trådløse USB modtager placeret, som skal klikkes ud af headsettet og kan klikkes ind igen, hvis du skal have headsettet med på farten.

Det betyder, at headsettet kun kan anvendes af enheder med en USB port. Når du tænder Razer ManO'War, så tilslutter den med det samme, da det er en USB forbindelse, og der er aldrig noget vrøvl, som der kan være med forskellige bluetooth enheder.

Razer lover, at der stadig er forbindelse mellem headset og computer, hvis man går 12 meter væk fra sin computer, og det holder de også, samt kan signalet kan gå gennem vægge, så man kan gå i huset uden at miste forbindelse. Signalet vil dog aldrig kunne gå igennem tykke sten eller cement vægge, men kun almindelige husvægge.

Mikrofon

Razer ManO'Wars mikrofon er også rigtig god. Den opsamler din stemme klart og tydelig uden at samle for mange baggrundslyde op, som fx de høje lyde der kommer, hvis man har et mekanisk keyboard. Mikrofonen kan trækkes ind og ud af headsettet alt efter behov, så man ikke behøver at have den fremme hele tiden. Under den venstre ear cup har man det samme lille hjul som på højre side. Her kan du skrue op eller ned for din mikrofon, så du hverken lyder for høj eller for lav, når du snakker. Du kan samtidig klikke på hjulet for at slå din mikrofon fra, så du ikke behøver at have en knap på dit keyboard til det.

Komfort

Razer ManO'War er et større headset end Razers tidligere headsets. Med mine tidligere Razer headset fx Razer Kraken 7.1 skulle jeg udvide headsettet med 1-2 cm, for at det passede til mit hoved. Det skal jeg ikke med Razer ManO'War, da det er et meget større headset, og hvis det havde været blot 0.5 cm længere, havde det ikke passet til mit hoved.

Man skulle tro, at Razer ManO'War var et tungt headset på grund af batterierne, der giver op til 20 timers batteritid, men det er ikke noget, man kan mærke, når man har det på. Det virker meget let at have på, og i starten var jeg overbevidst om, at jeg ikke havde det rigtigt på. Grunden til at det virker så let er, at den har et større hovedbånd end mange andre headset, og det nærmest hviler på dit hoved i stedet for at klemme.

Til venstre ses Razer Kraken 7.1 og til højre ses Razer ManO'War


Vurdering

Overordnet set er Razer ManO'War et rigtigt godt headset, der lever op til de forventninger, man ville have, hvis man skulle ud og købe et headset til den pris. Det leverer god lyd, en fantastik mikrofon og en batteritid, der tillader headsettet at blive brugt en hel dag uden at skulle lade op. Det er nemt at sætte op og få til at køre, og der er aldrig problemer med forbindelsen. Det er et headset, man skal passe på, da det er lidt skrøbeligt, men ikke så skrøbeligt, at man ikke kan have det med i en taske,.

Hvis du skal ud og købe nyt headset, og du leder efter et headset i det høje prisleje, så er Razer ManO'War helt sikkert værd at kigge på. 

gaming.dk vurdering
Det gode og det dårlige
  • Fantastisk mikrofon
  • God lyd
  • Langt batteri levetid
  • Let og komfortabelt
  • Isolerer ikke så godt
  • Stor og kluntet

Flere anmeldelser