Rtx_3000_series_msi

Guide til besked systemet

I forbindelse med Dansk PUBG Liga(DPL) vil vi gøre brug af vores besked system til at leverer server information til de deltagende hold. Det vil være personen som tilmeldte holdet i turneringstråden der modtager info.

1: Når du modtager en besked fra vores turneringsbruger, vil du kunne se en rød markering i toppen af menubjælken. Husk at du modtager din server info 1-2 timer før rundens start.

2: Når du trykker på denne, kommer du ind til din brugers beskeder, herfra vil du kunne se en ny besked fra "GDK-Turnering". I denne finder du vigtige informationer omkring turnering, og navn samt kodeord til det custom game som turneringen finder sted på.

2.1: Hvis du ønsker at sende en besked, skal du trykke på den lille blyant i den runde cirkel lige over dine beskeder. Søg herefter på den bruger du ønsker at kontakte, og skriv besked.


 

Menu

Informationer
Resultat
Besked system

Dansk PUBG Ranking (NYT)

Kontakt information

JOIN DEN LUKKEDE FACEBOOK GRUPPE FOR DPL!

Har du spørgsmål eller problemer, kan du rette henvendelse til en admin. Du kan kontakte den turneringsansvarlige Jimmi " Overgaard" Jensen

Over sitet: Overgaard (Guide til beskeder)
E-mail: [email protected].

Tidsplan 2017 - S1

1. sæson har en varighed på 4 uger:

Tilmeldingen åbner den 2. August kl. 19:00.
Tilmeldingen til den enkelte runde lukker 4 timer før rundens start(15:00).

Runde 1: d. 30/8, kl. 19-21 - Se resultat

Runde 2: d. 6/9, kl. 19-21 - Se resultat

Runde 3: d. 13/9, kl. 19-21 - Se deltager liste

Runde 4: d. 20/9, kl. 19-21 - Tilmelding ikke åben endnu

Runde 5: d. 25/9, kl. 19-21 - (Top 10 fra hver runde, 1-4)

1. Præmie

2 stk.HyperX Alloy Elite Tastatur til det vindende hold. Produktet har en vejledende pris på 1.099 kr. pr. stk., således er der en samlet præmieværdi til det vindende hold på 2.198 kr

VIGTIG INFO

Da vi har casters, og et skema der skal følges, er det derfor vigtigt, at man er til stede på custom serveren mindst 10 min. før kampstart (Kl. 18:50). Overholdes dette ikke kan vi ikke garantere, at man kommer med til start i game 1. Dog er man velkommen til at joine game 2 og 3. Det er kun personer med et ingame navn, der matcher de tilmeldte navne, som vil blive tilladt adgang.
Alle holdkaptajner modtager info om server navn og kodeord mindst 1 time før rundens start. (Via besked systemet)