GDK CUP 2017

4875 KR

GDK CUP er et nyt årligt tiltag for danske fans af spillet Counter-Strike:Global Offensive. Som et af Danmarks ældste og største medier indenfor gaming og esport afholder vi fremadrettet en årlig turnering, hvor alle har mulighed for at deltage. Turneringen afholdes i slutningen af 2017, hvor den præcise dato + turneringsformat offentliggøres d. 1 Oktober. Præmiepuljen vil vokse helt frem til turneringsdagen, og beløbet herover opdateres automatisk hver gang der kommer en ny guld eller sølv sponsor på.

Guld Sponsorer
Sølv Sponsorer
Skal din virksomhed være sponsor?

Kunne du tænke dig at blive en del af dansk esport og gaming? Så støt op om GDK CUP 2017, hvor alle kan være med. Du får synlighed på en af Danmarks største hjemmesider, og bliver promoveret i 365 dage fra den dato du går ind. Vi har mere end 50.000 besøgende hver måned på Gaming.dk og du kan for et beløb på mellem 750-1.500 kr. + moms være synlig på vores side med et link direkte til dit firmas hjemmeside.

Guld sponsor (Begrænset antal pladser)

Din hjemmeside bliver synlig på forsiden af Gaming.dk

Vi linker direkte til din hjemmeside fra både forsiden og GDK CUP siden.

1.500 kroner + moms.

Din hjemmeside er synlig med links i 365 dage.

Sølv sponsor

Din hjemmeside bliver synlig på vores GDK CUP side.

Vi linker direkte til din hjemmeside fra GDK CUP siden.

750 kroner + moms.

Din hjemmeside er synlig med link i 365 dage.

Sponsorater til vores GDK CUP kan trækkes fra i din virksomhed og du modtager faktura fra Gaming.dk ApS.Vi gennemgår din anmodning inden for 24 timer. Hvis alt er OK kommer dit firma på listen så snart fakturaen for sponsoratet er betalt.
Irish Caytlin