Lolicon Søger diamond + hold


Black-01 Eikþyrnir
  • 18. oktober 23:03

Hey jeg er 22 år gammel, og mainer support ligger dia 4 atm. Har spillet ESL før og vundet 2 gange, (dog ikke som support). Hedder det samme ingame som mit navn her, Eikþyrnir, og er på EUNE.

( Redigeret d. 18. oktober 2018, 23.04 )
#2
Black-01 joyce2018
  • 29. september 15:31

[email protected]
Hej.
Glad for at møde dig, jeg er Miss glæder mig Brownb, jeg er en enlig kvinde fra USA, men i øjeblikket i Jemen for Fred Mission, arbejder jeg for US Army / NASA, jeg ville være glad for at møde dig bedre, og det er bare det Hvis du ikke har noget imod at skrive mig på min email ([email protected]). Jeg er en lige dame, der gør alt for den person, jeg elsker. Kan du fortælle mig noget om dig i din mail, så jeg gør det samme og venter på dit søde svar.
glæd dig over Brownb.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
[email protected]
Hello.
Glad to meet you, I'm Miss rejoice Brownb, I'm a single woman from United State, but currently in Yemen for Peace Mission, I work for US Army / NASA, I would be glad to meet you better and that's just it If you do not mind writing me on my email ( [email protected]). I am a straightforward lady who does everything for the person I love. Can you tell me something about you in your mail so I do the same and wait for your sweet answer.
rejoice Brownb.

#1