Gaming.dk oplever i øjeblikket tekniske udfordringer, som gør at billeder ikke indlæses. Vi lancerer snart en ny platform.

Rangliste?


Ronicke
  • 2. oktober 09:52

Nogen der har styr på hvornår de resetter deres Rangliste? Hørte uden at vide om det er rigtigt, at de ville gøre det hver måned. Kan det være årsagen til at det drille lige nu ?

#3
way_aegogbacon Ronicke
  • 2. oktober 18:40

Planen var reset hver måned, hvor sidste dag i måneden var unranked. Det var for at justere på ELO fordeling og matchmaking, så ranglisten bliver så retvisende som muligt - så vidt jeg har forstået. Men ja, kan være at det er skubbet bagud prioriteringsmæssigt, med de server problemer der er.

#4
Jimmi Jensen way_aegogbacon
  • 2. oktober 20:21

Ranglisten bliver først opdateret d. 10 Oktober i denne omgang. Men lige p.t. er deres API helt død grundet nogle af de server problemer som er i øjeblikket :/ Vi har netop prøvet at pushe opdatering igen her kl. 19:30, men fortsat ingen data fra dem :(

#5
Ronicke way_aegogbacon
  • 3. oktober 10:28

Ja, du har ret. Det ender nok med at blive i slutningen af denne måned i stedet så.

#6
way_aegogbacon
  • 1. oktober 18:47

Hej Jimmi, Tak for hurtigt svar. Ærgerligt at der er problemer med at hente data - vi når det dog nok :) Mvh

#2
Jimmi Jensen
  • 1. oktober 17:50

Ja vi lavede faktisk vores fix til ranglisten i torsdags, og det var planen at FPP ranglisten skulle have været gået live netop i dag! Men som du måske har bemærket så roder PUBG selv nede i deres API data/server, så i øjeblikket er det slet ikke muligt at trække info fra serveren :( Det er en mega skam, da vi egentlig gerne ville have haft præsenteret den danske FPP rangliste kl. 12:00 i dag, men deres API er nede, og eneste besked er "plz try again in a bit" :( Men mon ikke at der meget snart kommer hul igennem :)

#1