Pubgicon Pubg kommer med first person only servers


Black-01 McCracken
  • 11. august 20:42

Når det en gang bliver fixet så 1.st person rent faktisk ser ordenligt ud, så går jeg over til det. Det er vejen frem for bedre gameplay imo.

Det her med man kan stå og glo over en mur, vindueskarm, forbi et træ osv UDEN at blive set af dem der går mod en er ret "lamt", mange taktiske bevægelser kan simplethen ikke lade sig gøre pga 3.rd person peeking - omvendt er der naturlig nye muligheder i 3.rd person vs 1.st person. Gamet blvier mere fair og direkte i 1.st person mode, fordi man som angriber har en chance for at se om nogen forsøger at spotte en som man nærmer sig, pt i 3.rd person er der er ingen "straf" for at have 360 graders kamera der kan spotte alt og alle der nærmer sig.

Player unknown har skrevet på sin twitter omkring de mange mangler der er i 1.st person mode pt, det er en foreløbig test der er ude nu, FOV er noget rod, der er fisheye effekt selv ved en alt for snæver FOV setting, Head bob er træls i længden, våben modeller er ikke tilpasset ordenligt osv osv,

Vi afventer spændt på forbedring ! Så snart de er her kommer jeg ikke til at spille 3.rd person mere, det er for åndsvagt og spillet fortjener en ordenlig 1.st person mode.

#1