Vores Gaming Community

Wuhuuuuu!!

Du ramte den rigtige knap i menuen. Du vil desværre ikke kunne finde det seneste strikkemønster til din mormor herinde, men i stedet samler vi en masse lækre links og ting, der kan underholde scenen.

Vælg det, du gerne vil se mere omkring i menuen - og skulle du have en god idé til noget, vi bare mangler på en af siderne, hører vi gerne fra dig. Du sender din idé eller link til vores support e-mail.

Mens du tænker over, hvad du skal klikke på, kan du nyde vores egen Frederik Byskov lære folket lidt omkring e-sport polka.

Vores partnere

Vi har en række gode partnere, der som os selv, vil være med til at gøre alt, hvad de kan for e-sport og gaming i Danmark. Disse partnere er med til at gøre det muligt for os at afvikle events og have services kørende - helt uden, at brugerne skal betale for at bruge vores hjemmeside.

Vi kan kun opfordre jer til at vise partnerne den samme støtte som de viser scenerne i dansk e-sport og gaming.


SteelSeries ApS

En af de førende producenter indenfor professionelt udstyr til e-sportsudøvere over hele verden. Mangler du udstyr for at gøre dit spil lidt bedre, så er SteelSeries et godt sted at starte.

Besøg SteelSeries hjemmeside her.

Komplett.dk

Mangler du udstyr, så kan du hurtigt tage et kig på Kompletts hjemmeside og finde, hvad du søger. Værende en af nordens største webshops, så er de også en stor spiller indenfor e-sport i norden.

Besøg Komplett.dk's hjemmeside her.