Gaming.dk oplever i øjeblikket tekniske udfordringer, som gør at billeder ikke indlæses. Vi lancerer snart en ny platform.


Velkommen til Gaming.dk

Vi er rigtig glade for, at du besøger og bruger vores side. Juhuuuuu. For at gøre tingene meget simple, så tror vi på, at du udmærket ved hvad der er rigtig og forkert opførsel. Det handler kort sagt om, at vi alle skal kunne nyde, at være på og bruge siden.


§1.0 - Generel god opførsel

Husk, at man ikke kan læse sarkasme eller forvente at kunne forstå interne jokes. En smiley :) kan gøre meget, men i sidste ende er du selv ansvarlig for dine handlinger.

Skulle du alligevel ikke helt kende til almindelig god opførsel, så bedes du venligst finde en anden side at være på. I tilfælde hvor vi føler en person ikke helt kan følge denne tankegang, forbeholder vi os retten til at administrere denne persons profil, indlæg og generelle adgang til hjemmesiden og vores aktiviteter.

1) Tal i en ordentlig tone - eller dit indlæg vil blive fjernet.

2) Hvis du er irriteret eller ophidset, så læs din post en gang mere inden du poster den.

3) Du vinder ikke argumenter ved at svine folk til - du vinder et nuke.

4) Hvis du ikke laver andet end at brokke dig eller skabe dårlig stemning, så vil du også blive bedt om at forlade siden.

Er du først blevet blacklistet på siden, bliver det ikke fjernet igen. Der var nok en rigtig god grund til at vi takkede af for nu.

Husk ytringsfrihed betyder ikke, at du kan sige hvad du vil uden konsekvens. Du er ALTID ansvarlig for det du vælger at ytre. Du får lov til at deltage i debatter og andet hos os, men hvis du kun bidrager med dårlig stemning, svineri, angreb eller lignende - så vil du få fjernet de rettigheder hos os.


§2.0 - Markedsføring og information

Når du opretter en profil på Gaming.dk godkender du også, at vi må sende dig update/promotion emails, der omhandler vores aktiviteter på siden, ydelser eller gode tilbud fra godkendte partnere. Du kan til enhver tid afmelde dig mailinglisten via linket i mailen. Vi vil aldrig sende dig mere end maksimalt 4 emails i løbet af en given måned.

Gaming.dk varetager, laver og udsender alle de relevante emails, så der ikke vil være tale om urelevant indhold eller spam. Vi benytter os af mailservicen Mailchimp.

Du giver os også lov til at må bruge din profil, billede og anden given information til at promote ydelser eller andet internt på Gaming.dk eller vores Sociale Netværk profiler. Vi vil aldrig bruge eller udlevere dine informationer til tredjepart.


§3.0 - Reklame regler

Direkte eller indirekte reklamer, accepteres ikke på siden uden en skriftlig aftale. Dette omfatter også reklame i brugernavn, blogs, profiler, annoncer, profilbillede eller på anden vis implicere dig selv eller andre brugere i reklame.

Hvis du ønsker at reklamere for et firma, produkt, forening, side, event eller lignende, så kontakt os for en aftale herom.

Læs mere om dette på vores informations side.


§4.0 - Brug af ophavsbeskyttet materiale

§4.1 - Vores fotograf og skribenter tager en masse lækre billeder og ligeledes bruger vi en masse ressourcer på videoproduktioner samt tekst og artikler. Alle vores billeder/tekst og produktioner er copyright beskyttet under JM Medier ApS. Inden du hopper ud i at bruge nogle af vores ting, så sørg for at have en skriftlig tilladelse inden.

§4.2 - Skulle du selv vælge at bruge billeder på din profil eller på anden vis på siden, så er du personlig ansvarlig for at have rettighederne til disse. Gaming.dk kan på ingen måde holdes ansvarlig for billeder du benytter dig af. Skulle der komme en anmeldelse, vil denne blive behandlet med det samme. Er der tale om misbrug vil billedet blive fjernet og en eventuel politi salg eller et erstatningskrav vil blive rettet mod dig personligt.


§5.0 - Fortrydelsesret og annullering

Medmindre andet aftales, accepterer du at dit Indhold vil blive indrykket/leveret af Gaming.dk inden udløbet af den lovfæstede fortrydelsesperiode. Du accepterer også, at en eventuel fortrydelsesret bortfalder, så snart Gaming.dk har opfyldt aftalen om indrykning af det pågældende Indhold. Din ret som forbruger til at annullere købet udløber på dette tidspunkt.

Gaming.dk forpligter sig til at vise dine annoncer indtil de er solgt, ikke længere er i din besiddelse eller din annonceringsperiode er udløbet.


§6.0 - Anvendelse af Gaming.dk

Ved brug af Gaming.dk og oprettelse af annoncer i markedspladsen accepterer du ikke at gøre følgende:

  • Overtræde nogen former for dansk lov
  • Lyve eller vildlede andre
  • Krænke tredjemands rettigheder (se mere hos Datatilsynet)
  • Distribuere kædebreve, sende spam eller på anden vis skabe gene for siden eller brugerne
  • Svindle og bedrage blandt andet igennem anden online service som STEAM og Mobile Pay, dog ikke begrænset hertil.
  • Overtræde vores generelle brugervilkår for siden


§7.0 - Markedspladsen

§7.1 - Det er ikke tilladt at oprette annoncer med seksuelt indhold eller annoncer der på anden vis bryder med dansk lovgivning eller de generelle betingelser for brugen af Gaming.dk 

§7.2 - Gaming.dk forbeholder sig retten til at slette eller gøre en annonce inaktiv såfremt denne ikke overholder de satte regler eller hvis en annonce vurderes til at have et misledende, svindlende eller ondsindet formål. Er der betalt for annoncen vil dette ikke blive tilbage betalt grundet brud på aftale.


§8.0 - Misbrug

Gaming.dk forbeholder sig retten til at redigere, fjerne eller afslutte en ydelse eller indhold, skulle dette vurderes til at være misbrug, til gene eller anden belastning for siden.

Vi påtager os ikke ansvaret for ulovligt eller autoriseret indhold eller brugernes benyttelse af hjemmesiden og vores ydelser.

Skulle du finde eller opleve misbrug eller grov brud på vores regler, så kontakt os venligst igennem vores support email. Du finder denne på vores kontakt side her.

Lad være med genere andre - hvis du er i dårligt humør, så log af før du skriver dumme ting.


§9.0 - Gaming.dk’s ansvar

Vi er ikke involveret i transaktionen mellem køber og sælger. GDK påtager sig ikke noget ansvar for varer eller ydelser, som du køber ved brugen af vores side og ydelser.

Du indvilliger i ikke at holde os ansvarlig for ting eller kommentarer, som andre brugere annoncerer eller på anden måde formidler eller foretager sig.

Da vi ikke er ansvarlige for tingene der sælges via siden, fraskriver vi os i det omfang det er lovligt tilladt – alle garantier, betingelser, kvalitet, holdbarhed, formål, svindel, tab eller andet der er i relation til brugen af siden og vores ydelser.


§10.0 - Priser og betalinger

Vi opkræver betaling for visse ydelser på siden. Vi benytter os af Quickpay som gateway leverandør og Clearhaus som indløsningsaftale. Når du køber en ydelse hos os, vil du altid blive oplyst prisen (inkl. Moms) inden du færdiggør dit køb.

Alle priser er dagspriser og vi forbeholder os retten til at ændre vores priser uden forbehold. Disse ændringer vil dog altid være synlige på siden. Pris ændringer der omfatter erhvervsannoncering i markedspladsen eller annoncering vil altid blive varslet via email med mindst 7 dages varsel.

Der ydes ikke returret på det du køber på Gaming.dk. Din betaling til os kan ikke refunderes, og du er ansvarlig for at betale ved forfald. Såfremt du ikke betaler, vil vi begrænse din mulighed for at bruge siden og vores ydelser. Er du erhvervsannoncør vil du være omfattet de givne betalingsbetingelser oplyst på fakturaen. Forfald vil i det tilfælde også medføre begrænset adgang til siden og ydelserne.


§11.0 - Personlige oplysninger

Ved brug af Gaming.dk og vores ydelser, accepterer du, at Gaming.dk må indsamle, overføre, lagre og bruge dine personlige oplysninger placeret på vores servere. Du er selv ansvarlig for, at dine personlige oplysninger er nøjagtige og korrekte. Ligeledes er du selv personlige ansvarlig for, at sikre dit kodeord og brugernavn mod misbrug. Skulle din profil være blevet misbrugt, bedes du kontakte vores support med det samme.


§12.0 - Respektér andres holdninger og meninger.

Du har selv ansvaret for din bruger. Vi er ligeglade med om din lillebror eller guldfisk var den der loggede på og larmede eller cheatede. Du bliver ikke un-banned!

Vores admins ved hvad de laver og bruger deres fritid på at hjælpe og skabe lækre forhold for de gamere, der forstår at være en del af et hyggeligt fællesskab. Hvis de vurderer at du ikke laver andet end larm, ballade, cheater eller noget i den stil, så har de fuld ret til at vise dig døren. Det er vores servere og vi moderere dem, som vi føler de skal modereres - uanset hvad dine holdninger og meninger er.


§13.0 - Lukning af din konto

Skulle du ønske at lukke din konto skal du blot kontakte vores kundesupport på emailen [email protected]. Bemærk du skal kontakte os fra den email der er tilknyttet din brugerkonti på siden eller på anden vis kunne bevise det er din profil du ønsker slettet.


§14.0 - Persondata opbevaring

Gaming.dk ApS udleverer ikke bruger informationer til 3. part. Undtagelsesvis vil der altid indhentes accept fra de parter, det måtte vedrøre. Ved en juridisk udlevering, vil brugeren altid blive informeret om dette, med mindre der er pålagt andet krav fra den juridiske instans.

Af sikkerhedsårsager logges brugere og aktiviteter. Kodeord opbevares i en krypteret database.

Vi benytter os af cookies for, at gøre din oplevelse på siden bedre, hurtigere log ind og for at kunne levere vores services til dig. Hvis du ønsker at bruge siden, så bliver du nødt til at tillade cookies. Ønsker du ikke dette, så står det dig frit for ikke at bruge vores side. Men hvem elsker ikke småkager... mmmm kager.