Efter en lang dag for danske Tricked til DreamHack Open Summer er de nu klar til semifinalerne, efter at have vundet to bo3 kampe i dag. 

I går startede Tricked turneringen dårligt ud i åbningskampen mod Aristocracy, der tvang dem til at skulle i to decider kampe for håbet om en semifinaleplads. 


I dag startede de ud med at møde Winstrike, som blev en tæt affære der skulle ud på alle tre maps. Kampen startede ud på Nuke hvor vi skulle ud i intet mindre end tre gange overtid, før Winstrike til sidst kunne lukke kampen 25-22. På andet map svarer Tricked tilbage med en overraskende stor sejr på Dust2, 16-8. Kampen sluttede af på Train hvor Tricked bar momentum videre, og vinder 16-11. 

I den sidste decider kamp skulle danskerne op i mod en af de store farvoritter til turneringen, nemlig AVANGAR. Tricked starter igen ud med en tæt første map, på Train, hvor overtid igen er en realitet. Danskerne holder hovedet kold og vinder 19-17. På sidst map, Mirage, viser danskerne klasse, og i sær den unge Sjuush, er helt ustoppelig. Kampen ender så tæt den kan blive, 16-14, til Tricked


I morgen kan Tricked se frem til en semifinale mod selveste Optic, hvilket betyder at vi med sikkerhed har et dansk hold med i årets finale. 

Semifinalen kan følges på Twitch og TV2 Zulu fra kl. 10.00 i morgen. 

DreamHack Twitch


19
Paracon
589 kr.
44
Ny
449 kr.
19
Paracon
999 kr.
33
PUBG
649 kr.
863
Nordic
699 kr.