Top 20 listen over verdens bedste CS:Go spillere lavet af HLTV er her til aften afsluttet. Der er over de sidste 20 dage blevet offentliggjort en spiller om dagen, fra nr. 20 til nr. 2 og 1 der blev kåret her til aften. I 2018 har det især med danske øjne været rigtig spændende at følge med, eftersom danskerne i år har sat flere rekorder. På årets liste har vi nemlig hele 6 danskere i top 20, hvilket er første gang Danmark er så repræsenteret. 

De danske spillere på listen er:

Valdemar "Valde" Vangså - North (Rank 20)

Andreas "Xyp9x" Højsleth - Astralis (Rank 13)

Lukas "Gla1ve" Rossander - Astralis (Rank 8)

Emil "Magisk" Reif - Astralis (Rank 7)

Peter "Dupreeh" Rasmussen - Astralis (Rank 5)

Nicolai "Device" Reedtz - Astralis (Rank 2)

Efter en dominerende sæson bliver Astralis altså belønnet med at have alle deres spillere på top 20 listen, hvilket aldrig er sket for noget hold før, over de 8 år hvor listen har eksisteret. Derudover kan vi også konkludere at Astralis har 4 ud af 5 spillere i top 10, hvilket kun er sket en gang før, som var tilbage i 2015 hvor Fnatic gjorde det. Ud over Astralis dominerende år, og imponerende samarbejde, bliver deres høje individuelle niveau også vist på listen her. 

Det helt store højdepunkt på listen er som altid hvem der ender på første pladsen. I år var den med danske øjne ekstra spændende eftersom Nicolai "Device" Reedtz har ligget lunt i svinget til at tage første pladsen. Dog har der været konkurrence fra den ukrainske superstjerne Aleksandr "S1mple" Kostyliev fra NaVi. Der har i løbet af sæsonen været meget diskussion omkring hvem der fortjente første pladsen mest. Var det den ukrainske individuelle superstjerne, eller var det den danske stjerne der med sit hold har vundet næsten alt man kunne komme i nærheden af i 2018. Det endte dog med at blive Aleksandr "S1mple" Kostyliev der blev kåret som bedste spiller i 2018, og Device må nøjes med en andenplads. Dog kan man med Astralis brillerne på være rigtig tilfredse, efter at have slået rekorder. 

Ud over Astralis, er North også repræsenteret på listen i form af Valdemar "Valde" Vangså der har været på North siden slut 2017, og har siden vist at han er en fuldstændig essentiel del af holdet, og tit den spiller der virkelig kan gøre en forskel i de vigtige kampe. 

En anden spiller der gjorde det utrolig godt sidste år, og sætter en ny rekord, er canadiske Keith "NAF" Markovic, der med Team Liquid formåede at slutte sidste sæson med at være verdens tredje bedste hold. Det er første gang at en spiller fra Nord Amerika er så højt på listen. Rekorden har indtil videre været holdt af Spencer "Hiko" Martin der helt tilbage i 2013 på daværende tidspunkt fik en 9 plads på listen. Ud over Keith "NAF" Markovic, er yderligere fire Nord Amerikanske spillere repræseneret på listen. Der har aldrig været så mange Nord Amerikanske spillere på listen før, og det viser hvor langt Amerikansk CS er kommet. 

Tillykke til alle spillerne der formåede at komme på 2018 top 20 listen. Hele listen kan ses nedenunder.