Astralis kan som det første hold nogensinde vinde den såkaldte Intel Grand Slam titel, såfremt de vinder enten ESL Pro League i Odense eller majoren næste år i Katowice. Det er en ekstra præmiepulje på 1 million dollars, som Astralis kan blive det første hold, der vinder. Det er dog ikke noget, der fylder noget for Danny ‘zonic’ Sørensen og resten af Astralis holdet: 

Jeg kan godt forstå, at andre fokuserer på det, for det er en god historie. Ikke desto mindre er det ikke der vores fokus er og ikke noget, vi bruger energi på. Som vi så i Chicago, så er konkurrencen benhård og som verdens nummer 1 er vi det hold, alle de andre gerne vil slå. 

Vi bliver ikke verdens bedste af at fokusere på en eller anden præmiesum eller et enkelt trofæ, det gør vi ved hele tiden at forbedre os og holde fokus på det, vi kan påvirke. Derfor skal vi også arbejde ekstra hårdt lige nu for at holde os skarpe og holde momentum. Så må andre fokusere på præmiepenge og den slags, siger Danny ‘zonic’ Sørensen. 

Men vi skal slet ikke vente så længe før vi igen kan se Astralis på skærmen, da de skal spille den første kamp til ECS-turneringen allerede d. 22. november i Arlington. Det er en turnering hvor også Liquid, North og MIBR deltager.

Nu er der en uges tid til ECS-finalen i Dallas, og jeg skal da ikke lægge skjul på, at det er en turnering, vi er virkelig sultne efter at vinde. Vi kommer som forsvarende mestre, og vi vil rigtig gerne have endnu et trofæ med til Danmark. Det handler om, at slutte året godt af og holde fast i den udvikling, vi har sat i gang siden vi skiftede line-up i januar. Vi er slet ikke færdige, fortæller Danny ‘zonic’ Sørensen.

Holdet kan opleves live på dansk jord, når der er ESL Pro League i Odense d. 4-9 december.