Creandum, Sunstone og Vækstfonden investerer nu samlet 74,5 mio. kr. i virksomheden RFRSH Entertainment til at udvikle deres forretning inden for esport. Ambitionen er at forankre den globale industri omkring esport i Danmark.


108
gg
100 kr.
713
Nordic
1599 kr.
563
Nordic
699 kr.
947
Nordic
1489 kr.
97
x-bet.co
100 kr.

Esport er blevet et verdensomspændende fænomen med voksende interesse, og med det følger et stort forretningspotentiale. Det var den nyligt afholdte esport turnering BLAST Pro Series i København et levende eksempel på. BLAST tiltrak mere end 12.000 tilskuere til liveeventen i Royal Arena, og mere end 6 millioner seere online. Dertil kommer seere fra tv-transmissionen, der blev bragt på kanaler hos mere end 210 millioner husstande verden over.

Virksomheden bag den internationale turnering er danske RFRSH Entertainment, der har formået at skabe et internationalt navn som foregangsmænd inden for esport som live-underholdning. Lige nu vokser det globale publikum for esport eksponentielt, og RFRSH har ambition om at brede sporten mere ud.

Nikolaj Nyholm, CEO og grundlægger af RFRSH Entertainment:

Esporten er en global milliardindustri i kraftig vækst, og i RFRSH Entertainment ser vi et markant potentiale i udviklingen af live-formater og produktion af digitalt indhold til de 3-400 millioner fans, der på globalt plan anslås at være i esporten allerede nu. Vores ambition er, at nå et langt bredere publikum, og vi ser esport som mainstream underholdning på niveau med NBA, UFC, fodbold, film og digital underholdning på nettet.

Vi har i RFRSH Entertainment indtaget en førerposition på flere områder, og den position ønsker vi at fastholde og udvide. Vi investerer fortsat markant i organisationen og udviklingen af vores produktportefølje på alle niveauer, og investeringer som denne er essentielle, hvis vi skal indfri selskabets globale ambitioner, siger Nikolaj Nyholm, CEO i RFRSH Entertainment. 

Med den nye investering fra Creandum, Sunstone og Vækstfonden har RFRSH Entertainment mulighed for at udvikle deres forretning inden for esport.