Assassin’s Creed Odyssey skal håndtere mange ting. Det leger med komik og tragedier, serverer den "assassination" som serien er kendt for og på samme tid forbedrer den melee kamp. Odyssey dobler også ned på RPG elementer i både combat og dialog valg – dette i et år hvor alle snakker om døden af single-player spil.


625
Nordic
699 kr.
1034
Nordic
1489 kr.
152
gg
100 kr.
788
Nordic
1599 kr.
132
x-bet.co
100 kr.

Ydermere befinder Odyssey sig også på ukendt territorie, da det finder sted ca. 300 år før Assasin’s Creed Origins, som er spillet hvori broderskabet af Assassins skabes. Dette skaber spørgsmål omhandlende “hvor er vi nu?”

KØB SPILLET HER

Igår kæmpede jeg min vej igennem de første 6 til 7 timer af Assassin’s Creed Odyssey, og jeg kan ikke fortælle hvordan det komplicerer eller forklarer dens forbindelse til Assassin Lore, First Civilization eller overhovedet den nuværende tidslinje.

På den anden side var der masser af tid til at forstå den opdaterede combat og fordybe mig i nogle af de store historie slag. Assassin’s Creed Odyssey gør sit for at være velkendt samtidig med at erkende at noget skal ændres.

Der var eksempelvis scener der fik mig til at bande og svovle, og en speciel cutscene kombineret med den rette timing af baggrundsmusikken gjorde, at tårerne pressede på.

Så de store historiske slag fungerer virkelig godt, men jeg kan ikke sige det samme for dialogen med de mindre NPCs, som til tider føles opstyltet. Ubisoft vil have at alting skal være interaktivt, at spilleren altid skal lave noget, men i praksis handler størstedelen af dialogvalget stadigvæk om at stille spørgsmål for at indsamle information eller at vælge at opføre sig som en sød person eller en nar.

For Dumont handler det ren og skær om konsekvenser, i form af at spilleren føler sig som om at de er den ansvarlige for at tingene går dårligt snarere end de mystiske Plot Diktats.

“Jo mere vi spiller med det, jo mere dybde gav det os,” sagde han. ”Jeg synes, at det er der Assassin’s Creed skulle bevæge sig hen for virkelig at nyde den setting og historien mere.”

Assassin’s Creed Odyssey udkommer d. 5. Oktober til PlayStation 4, Windows computer og Xbox One.