Tencent og PUBG Corp afslørede i går, at en ny type turnering vil starte i de sidste dage af september. Som navnet, PUBG Mobile Star Challenge, indikerer, vil turneringen blive spillet på smartphones.

Professionelle spillere samt content creators kommer til at dyste i spillets mobiludgave, som bringes til live på de nye Samsung Galaxy Note9. Samsung sponsorerer eventet, og bringer en enorm præmiepulje med sig. Holdene fra Europa, Nordamerika, Sydamerika, Japan, Korea og Kina kommer til at dyste om svimlende 600.000$, hvilket er væsentlig mere end hvad vi normalt ser ved turneringer i PUBG. Førstepladsen får lov til at tage 200.000$ med hjem, og samtidig vil den mest populære spiller i de regionale finaler, blive belønnet med 10.000$ - hvordan populariteten måles vides ikke med sikkerhed.
Der blev stillet nogle få krav til de spillere, der ønskede at deltage. For at kunne tilmelde sig, skulle man være i besiddelse af; over 1000 fans/følgere på tværs af forskellige streamingtjenester.

Da turneringen blev gjort officiel i går, kom det også frem hvem vi kan forvente at se i kampen om at have de mest effektive tommelfingre. Spillere som Fuzzfaze fra FaZe Clan, RaptorDaRaptor og Suntouch vil være tilstede med hver deres squad. Frem mod turneringensstart den 29. september, vil holdkaptajnerne og deres teammates så småt ankomme i Kiev, hvor hold fra EU og CIS regionerne møder hinanden. 
16 stjerner og deres squads vil over 10 runder på Erangel, kæmpe om en billet til den globale finale, som bliver afholdt i Dubai. Her vil de møde de kvalificerede hold fra de øvrige regioner. 

Turneringen vil blive kommenteret af Toby "TobiWan" Dawson - en habil Dota 2 kommentator, Roman "CasperRRR" Lepokhin samt David "Fuzzfaze" Tillberg Persson, hvoraf sidstnævnte altså også deltager i turneringen.


111
Call
365 kr.
34
Farming
223 kr.
92
F1
252 kr.
27
Dakar
268 kr.
212
PUBG
110 kr.