Nu starter sæson #8 i PUBG, nærmere bestemt kl. 03:00 i nat mellem tirsdag og onsdag. Det betyder også at vi skal have gang i en ny sæson på det danske PUBG leaderboard, og det bliver med hele 6.000,- i kontant præmie, sponsoreret af MSI Gaming! Så det er nu at dig og vennerne skal finde sammen, for du skal have din duo makker klar, hvis i skal gå efter den store pulje. GUIDE TIL TILMELDING.

Vi vil igen holde fokus på fpp duo, men der vil også fortsat være noget at jagte for både solo og squad spilleren som kan gå hen og blive nr. 1. Der spilles kun på EU serveren, og vi trækker rating direkte fra PUBG. Det betyder også at ændre de i noget hos dem, så følger vi med. Præmierne på det danske PUBG leaderboard sæson #8 bliver således:

Solo: 750,-
Duo: 2.500,- | 1.250,- | 750,- 
Squad: 750,-

Som sagt kan nye personer sagtens tilmelde sig allerede nu, og alle kampe som spilles efter kl. 03:00 d. 1 August vil tælle med på leaderboard sæson #8. Vi bruger det "gamle" system til at fastslå og fremvise jeres rating på sitet med, så selvom der i enkelte tilfælde kan opstå små fejl i den fremviste rating har i intet tabt. Det nye system som sikre os 100% præcis rating med meget kort respons er planlagt til at gå i luften fra søndag d. 5 August. 

Men vil du have en chance for at klare dig godt i sæson #8, og få en bid af de 6.000,- så TILMELD DIG NU!