Vi har gang i mange nye aktiviteter omkring PUBG her på Gaming.dk (mere om dette snart) og i forbindelse med det, skal den danske og internationale scene dækkes i langt højere grad end tidligere. Derfor søger vi 1-2 skribenter, der kunne tænke sig at dække de opdateringer, der måtte komme til spillet, samt hvad der sker på scenen for PUBG med fokus på de danske spillere.

Vi søger friske ansigter med en spark-røv passion indenfor dansk esport og gaming. Og ja, du har muligheden for, at få løn for den underholdning og viden du kommer med. Du skal være mindst 15 år gammel, og kunne formulere dig på godt dansk (både sprog og grammatik). Vi forventer, at du er aktiv og tager dig tiden til at finde og skabe artiklerne. Du vil skulle lave mindst to artikler i ugen, hvilket tager lidt tid, men det vil ikke sluge hele din fritid så bare rolig.

Gaming.dk afholdte Danmarks første PUBG turnering, som gik under navnet DPL. Der kommer flere af disse aktiviteter i fremtiden, så det er ikke altid, at du skal ud og opstøve, hvordan danskerne har klaret sig i andre turneringer, men i stedet kan være en del af og dække vores egne aktiviteter.

Arbejdet udføres hjemme fra egen computer, men med mulighed for deltagelse til diverse LAN arrangementer rundt i Danmark, og potentielt udlandet. Skriv en mail til [email protected] med din ansøgning og hør mere omkring dine muligheder, og hvad vi kan tilbyde dig.


784
Nordic
1599 kr.
132
x-bet.co
100 kr.
1033
Nordic
1489 kr.
623
Nordic
699 kr.
151
gg
100 kr.