Du skal tidligt op denne søndag hvis du ikke skal gå glip af IEM Sydney finalen, som står imellem ingen dårligere end Astralis og FaZe Clan. Dette er verdens i øjeblikket nr. 1 og 4 som tørner sammen, og der er igen lidt gammelt "had" imellem Karrigan og hans tidligere holdkammerater fra Astralis


63
Call
335 kr.
63
F1
252 kr.
54
World
282 kr.
128
The
302 kr.
150
PUBG
110 kr.

Holdende spillede lørdag deres semifinaler, hvor de begge vandt med cifrene 2-1. Astralis var dog ganske tæt på at lukke deres kamp til 2-0 på Inferno, men måtte se sig slået af mousesports i overtiden. FaZe kunne derimod ikke gøre meget imod et velspillende TyLoo da de mødtes på Inferno. 

Astralis må anses for at være de helt store favoritter i dette match-up, hvor især deres map pool har virket stærk. De er allerede klar til det nyindførte Dust2, hvor de vandt 16-3 i semifinalen over mousesports. Dette vil være en stor fordel i denne BO5 finale.

Hvis vi tager et kig hos GG.BET så er der da heller ikke meget at hente på et Astralis win. Lidt mere spændende bliver det dog hvis man giver FaZe +1,5 og således skal Astralis blot vinde 3-0 eller 3-1, og sidstnævnte var dupreehs egen forudsigelse omkring kampen.

Du kan se kampen live på Twitch.tv herunder: