Artiklen er sponsoreret af Santander

Hvis du havde ustyrligt mange penge på kontoen, eller et enormt behov for at komme ud og shoppe dyrt, og ikke bare lidt dyrt, men helt ustyrlig dyrt. Så var det måske en ide at tage et kig på denne helt afsindig hurtige PC som er blevet bygget i England af Overclockers UK. Den er nemlig ikke bare dyr, men helt afsindig dyr og koster i omegnen af 3 gange prisen på selv de vildeste extreme edition gamer pc´s som vi ser derude. 

computeren har nemlig en pris på hele 30.000$ og er uden sammenligning den dyreste PC du kan få for penge her på jordkloden i øjeblikket. Computeren er bygget af en ret kendt person indenfor miljøet kaldet 8Pack, som overclocker og bygger en masse komponenter selv hvilket det da også er tilfældet ved netop denne PC. Hvis du på nuværende tidspunkt ved at de 30.000$ er lidt udover hvad der står på kontoen, men bare vil have en ekstrem computer kunne du ansøge om et løn til din drømme computer hos Santander.dk her.

Computeren har selvfølgelig ikke kunne nøjes med et enkelt grafikkort, og du finder derfor hele 3 x GeForce Titan X Pascal i denne maskine som selvfølgelig er sat op i et triple-SLI setup (Du har endda mulighed for at tilkøbe et ekstra fjerde kort :O). Det er ikke fordi at Titan serien er en langsom en af slagsen, men alle disse kort er selvfølgelig blevet yderligere overclocked og yder derfor alle mindst 2,000 MHz.

Når det kommer til processer er der heller ingen smalle steder, og der er hverken tale om 4 eller 8 kerner, men hele 10 af slagsen og de yder alle mindst 4,4 GHz, som er lykkedes ved at have vandkøling på både grafikkort og processor. Af de lidt mere kedelige af slagsen, så får du selvfølgelig også 64 GB ram og hele 3,2TB SSD harddisk ved denne computer.

Let the gaming begin!


727
Nordic
1489 kr.
424
Nordic
699 kr.
510
Nordic
1599 kr.
19
gg
100 kr.
23
x-bet.co
100 kr.