Fortnite er blevet en kæmpe succes, men noget der vel næsten er blevet endnu større er streameren Tyler Blevins der går under navnet "Ninja". Han har nemlig i dette minut rundet 207.000 subscribers som hver især betaler 4,99$ om måneden i støtte til den store streamer. Ninja runder jævnligt de 100.000 viewers på hans stream, hvilket er mere end WESG finalen, EU LCS og mange andre store turneringer. Ud af de 4,99$ skal man normalt aflevere 50% til Twitch, men når man har en størrelse som Ninja er der gode muligheder for at han kan tage hele 3,50$ til sig selv, hvilket svarer til et beløb på 4,375 mio. danske kroner. 

Hvis man følger nogle af de danske streamers, så er det dog meget normalt at deres indtjening fra donationer er endnu højere, og Tyler kunne derfor meget vel tjene 10 mio. danske kroner om måneden.

Den kendte streamer satte ligeledes også Twitch rekord med hele 630.000 viewers da han i sidste uge pludselig sad og spillede Fortnite med verdensstjernerne Drake og Travis Scott, som med deres store sociale netværk også hjalp Ninja godt på vej mod rekorden.

Ninja kommer fra US og det vil derfor altid være i de sene aftentimer at han går online på Twitch, hvilket det også er tilfældet netop nu: