Streamer får 30.000 kr. i BTC donation

Bitcoin er efterhånden blevet en helt almindelig ting, blandt helt almindelig mennesker. Derfor er det også blevet gjort muligt at donerer Bitcoins til din yndlingsstreamer, noget der er langt mere populært end man lige umiddelbart skulle tro det. Men der er en person som har været mere heldig end os andre, når det kommer til disse donationer, og det er amerikanske Jared Simmons der også går under navnet Anomaly. Han har tidligere igennem 2015 gjort sig på den amerikanske CS:GO scene, dog uden at have noget stort gennembrud, hvilket hans samlede præmiebetaling på 3500 USD også kan bekræfte, efterfølgende har han gjort streaming og video til hans levevej, som han desuden klarer sig rigtig godt med.

Et andet område som fylder rigtig meget, og vel egentlig kan betegnes som esportens udgave af fodbold betting, er betting i CS:GO. Der er et hav af muligheder og mange både store og internationale virksomheder tilbyder en lang række af odds, helt ned på amatørniveau i mange tilfælde. Foruden almindelig betting i CS:GO er der også hele området med skin betting, som fortsat optager rigtig mange og allerede er fastslået at være en milliard industri.

Jared Simmons var så heldig at få doneret hele 0,5 BTC fra en enkelt person midt under hans stream den anden dag, og dette svarer til hele 31.000 kr. med dagens kurs. Det er ikke ligefrem fordi den amerikanske streamer står og mangler penge, for med hele 354.000 følgere på Twitter, og 2 mio. subscribers på YouTube, så er han blandt en af de største på sociale medier.

Men at dømme ud fra videoen hvor han modtager det store beløb, kom det altså alligevel som en kæmpe overraskelse da beløbet kom frem på hans skærm, imens han var på vej ind i et spil Counter-Strike Global Offensive med vennerne.

Foruden Bitcoins og ægte penge, så er skins en kæmpe del af CS:GO og det er især her at Anomaly eller Jared Simmons er blevet rigtig stor på YouTube. Her er langt størstedelen af hans videoer nemlig af ham der åbner kasser inde i spillet, i et forsøg på at finde frem til det ene vilde skin efter det andet, som også nemt kan have en værdi af op i mod 50.000 kr. såfremt det er den helt rigtig farvekombination og mønster som er på den.

Noget som Twitch altid har været gode til, er at omfavne deres brugere og give dem nye muligheder for at støtte deres yndlingsstreamers. Her har de været kreative mange gange tidligere, hvor også muligheden for donation af Bits har været populær i en periode, foruden kontante donation og abonnenter.