Dette kunne godt gå hen og blive noget af en kamp. SK Gaming fløj henover deres modstander Torqued Gaming i går, og det samme var tilfældet for North i deres møde med Vega Squadron


184
Nordic
1599 kr.
289
Nordic
1489 kr.
119
Nordic
1079 kr.
189
Nordic
699 kr.
167
Nordic
1449 kr.

Men nu skal de to hold spille imod hinanden, og det kunne forhåbentlig godt gå hen og lidt af en kamp. Det er klart at SK Gaming i storform er klare favoritter mod det "nye" danske hold, men danskerne har se stærke ud i deres første officielle kampe, og den nye spillestil med en aggressiv Mertz, kontra den mere passive cajunb kunne måske gå hen og overraske verdens nr. 2.

Herunder kan du se dagens program samt odds på de forskellige kampe. Så hvis man skal bruge lidt ekstra spænding til vinterferiens første dag, så kunne man smide lidt penge på de danske drenge. 

Bets leveret af North sponsor GG.bet

Turneringen har en lidt mere afslappet tilgang til tingene, og det var da også tydeligt når man fulgte streamen, for vi var vel heldige hvis 25% af tiden blev brugt på at snakke om den egentlig kamp, kontra sjove ture, mad og en fortælling om device, der åbenbart er esports-mester i at bunde øl.