Smid dig på sofaen i aften for at se TV, ikke grundet vild med dans, men derimod det første danske "mega" esports event som sendes direkte fra DR3. Der er selvfølgelige tale om CS:GO turneringen Blast Pro Series der finder sted i Royal Arena, København foran mere end 10.000 personer. 

Der er hele 1,570.000 mio. dkk på højkant i turneringen, hvor de 5 bedste spillere kan rejse hjem med halvdelen af dette beløb. Men udover en forventelig høj præmiepulje, så gøres alting lidt anderledes når der er tale om Blast Pro Series. De 6 deltagende hold skal blandt andet kæmpe mod hinanden i et BO1 gruppespil, hvorefter vi går direkte til finalen med de 2 bedste hold fra gruppespillet.

Det er et yderst kompetent setup som RFRSH har fået skabt, med kendte navne som danske Anders Blume, Thorin, Janko, Semmler, HenryG, moses osv. er vi sikret verdensklasse underholdning. Dertil får vi også tilføjet endnu et dansk islæt til esports genren ved at have danske Sara Frost som den kvindelige host for turneringen.

Programmet for dag 1 af Blast Pro Series ser således ud: 

Som den hurtige person nok vil have bemærket så spilles alle 6 kampe af blot 2 omgange, og dette er gjort helt bevidst fra arrangørens side. De ønsker nemlig at skabe en helt ny form for oplevelse med deres turnering, hvor man kan følge med i flere kampe på samme tid. Det skal blive spændende om deres vision omkring underholdningselementet holder stik, da de her tager en helt ny tilgang til "fremvisning" af Counter-Strike, der ellers har holdt sig til de samme rammer i mere eller mindre 15 år. 

Om lørdagen starter det hele kl. 14:00 igen, fortsat med mulighed for at følge turneringen på DR3, hvor turneringen forventes at være spillet færdig kl. 22:30.

Astralis har måtte sygemelde deres stjernespiller Device, og spiller derfor istedet med svenske Dennis på holdet.