Så er det blevet tid til endnu en omgang af den største internationale PUBG turnering som spilles online. Toppen af PUBG fra hele verden samles i en bedst af 5 finale, som introducere en del ændringer til de normale indstillinger og nyt point system. Curse Trials spilles som duo FPP, og i denne finale kommer vi blandt andet til at se 2x AR (Auto Riffel), samt 2X Ammunition drop, og i den forbindelse har vi spurgt Simon "Jafetsim" Larsen, hvad dette kunne få af indflydelse på kampene.

2x AR og 2x ammunition har den betydning at der selvfølgelig spawner dobbelt så mange Assault Rifles og dobbelt så meget ammunition. Dette vil have klar betydning ift. tiden når man looter, og jeg forestille mig mange hold pusher zonen meget hurtigere end normalt, for at gå efter center af zonen, hvorved de får kontrol i 2 zone, og det som mange referere til som "META" taktikken. (Push 2 zone, midt i zonen, så er man ofte sikret i 2-3 zoner fremadrettet)

Programmet for finalen ser således ud:

Game 1: 20:00 - Default weather

Game 2: 21:00 - Clear skies weather

Game 3: 22:00 - Sunset weather

Game 4: 23:00 - Clear skies weather

Game 5: 24:00 - Default weather

Udover danske PONYRIDEREn og Avnqr har vi også fået danske MrJacob og BenAtic igennem kvalifikationen, da de vandt gruppe A. Dermed er der hele to gode grunde til at følge med i turneringen fra kl. 20:00 i aften.

Vi har stillet et par enkelte spørgsmål til MrJacob:

Hvilke forventer har i til i aften?

Vores forventninger er at spille som vi plejer. Chancen for at gå hele vejen er ser vi som en god mulighed.

I har ikke gjort jer meget opmærksomme i Danmark endnu, men deltager i runde 3 DPL, hvad er forventninger her?

Ja vi har ikke ikke rigtigt gjort så meget endnu for at blive "set", det var nok mere eller mindre da det danske leaderboards kom frem hvor vi sluttede rank 1 og 2 i duo. Så også her ved DPL hvor vi forventer at gå videre.

Du kan se kampene på stream herunder: