Det er ingen hemmelighed, at Team Liquid's CEO Steve "LiQuiD112" Arhancet er en meget ambitiøs CEO samt ejer, der gerne går langt for at se hans organisation have succes. 

Og nu har LiQuiD112 taget skridtet videre, da han i går offentliggjorde Team Liquid's kommende træningsfacilitet i Los Angeles på Reddit. Træningsfaciliteten kommer til at være på over 800 kvadratmeter og kommer til at være brugbar for alle 10 hold, som Team Liquid har på tværs af forskellige esports.


291
Nordic
1489 kr.
190
Nordic
699 kr.
119
Nordic
1079 kr.
184
Nordic
1599 kr.
167
Nordic
1449 kr.

Dog kommer CS:GO og League of Legends til at have dedikeret træningsområder inden i de nye træningsfaciliteter. Begge hold får et seperat Scrim Room samt et Screening Room, hvor holdene kan gennemse deres scrims. Derudover får Team Liquid's Challengerhold også deres eget Scrim Room

Udover over de essentielle træningsrum, så kommer træningsfaciliteten også til at have deres eget køkken samt egen kok, hvor spillerne kan bestille mad to gange om dagen - fem gange om ugen.

Du kan se hele LiQuiD112's gennemgang af deres kommende træningsfaciliteten i videoen herunder.

 

I en anden video fortæller ejeren om hans filosofi for de nye træningsfaciliteter og hans begrundelser for at investere i dem.

En af de ting som jeg personligt synes er, at konceptet med et gaminghus i et privat kvarter, hvor både personale og spillere bor sammen er forældet. Team Liquid vil sætte nye standarder for, hvordan spillere og personale interagerer med hinanden - få det til at fungere som en rigtig virksomhed. [...] Vi vil have syv forskellige huse som spillerne vil bo i og dette vil så blive de nye Team Liquid faciliteteter, hvor vi vil arbejde fra. Derudover kommer vi også til at have en facilitet i Holland - som skal bruges til vores bootcamping i Europa.

LiQuiD112 er derudover også stolt af at Team Liquid kan være med til at tage esporten til det næste niveau ved at implementere et helt nyt synspunkt på, hvordan spillernes personlige- og arbejdsliv opdeles. Du kan læse alt om Team Liquid's kommende faciliteter her.