Klokken 17:30 i dag spiller Natus Vincere og Virtus.pro en showmatch i Polen, hvor begge hold bootcamper lige nu. Historisk har det været nogle tætte kampe mellem to de hold, hvor Virtus.pro har taget sejren 43 af gangene de to hold er mødtes, mens Na’Vi har vundet 37 gange.

Sidst de to hold mødtes var ved IEM Katowice 2017, hvor Na’Vi slog Virtus.pro 16:9 på Train, og siden da, så har ingen af holdene set solide ud.

Virtus.pro er lige røget ud af ESL Pro League efter en ringe sæson, og i relegationskampene tabte de 0:2 til PENTA og BIG. I maj har Virtus.pro vundet 3 af deres 14 kampe, og ligger langt fra det niveau, som sendte dem i finalen ved ELEAGUE Majoren og DreamHack Las Vegas. Det er især Janusz "Snax" Pogorzelski, som har haft et stort drop i hans niveau, og har været langt mindre dominerende end i Las Vegas.

Natus Vincere har ikke vist et meget højere niveau, hvor de har vundet 3 af deres 7 kampe i maj, men de blev ydmyget ved DreamHack Tours. I Tours blev de slået 2:1 af Misfits, og 16:3 på Mirage af mousesports, hvor hele holdet spillede langt under niveau. Det var kun Egor "flamie" Vasilyev, som havde over 1.00 i rating, hvilket for et lineup med så meget fire power er helt grotesk. Det er især Ladislav "GuardiaN" Kovács, som havde en dårlig turnering, og sluttede med 0.74 i rating.

Det er to hold, som er faldet langt i niveau, og selvom det er en showmatch, så kan det også ses som en test af de to hold. Dermed man kan se, hvem af dem, som er faldet mest i niveau, hvor de begge ligger på kanten til ikke længere, at kunne kaldes elitehold.


144
ZOWIE
529 kr.
217
Acer
3180 kr.
258
Amazon
499 kr.
148
Paracon
699 kr.
128
BenQ
1931 kr.

Kampen streames selvfølgelig, men der er endnu ikke annonceret en engelsk stream: