Det er den tid på året... tiden, hvor vi skal finde de stærkeste vikinger på Summoner's Rift. Du gættede rigtigt; det er tid til Ragnarök 2017! Du kan se en kort teaser for turneringen i videoen herunder.

 

Hvis du ikke er bekendt med Ragnarök, så er det en turnering blandt de nordiske lande eller mere præcist Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland. Turneringen starter den 29. marts og slutter den 21. april, hvor finaleholdene får lov til at spille i DreamHack studierne i Stockholm. Den samlede præmiepulje for turneringen ligger på 96.000 kroner.

Der er nogle enkelte regler, som man skal overholde for at få lov til at deltage til Ragnarök 2017:

  1. Man skal være i Diamond V eller højere.
  2. Mindst tre af spillerne på ens hold skal være fra de førnævnte nordiske lande

Turneringsformatet kommer til at være single-elimination bracket på EUW. Det er dog også muligt at tilmelde sig Ragnarök, hvis man spiller på EUNE, men man skal stadig overholde ovenstående regler.

De tilmeldte hold bliver tilfældigt fordelt i en række grupper, hvor de skal spille Bo3's mod de andre hold i håb om at gå hele vejen. Finalen i Ragnarök 2017 vil være en Bo5, hvor vinderen får chancen for at deltage i 2017 EU Challenger Series Summer Qualifiers.

De nuværende Ragnarök-mestre er danske Tricked eSport, der de seneste to gange har vundet hele turneringen. Spørgsmålet er dog om de regerende mestre deltager i år, da de i starten af 2017 mistede danskerne; Dan "GodBro" Van Vo og Peter "Atom" Thomsen fra deres roster.

Du kan læse mere om Ragnarök 2017 her, og husk at sidste dag for tilmelding er d. 26. marts kl. 23:59!

Skal dig og dit hold være med til Ragnarök 2017?