Som inkarneret og dedikeret gamer ved du alt om, at det er de små marginaler, der tæller. Konkurrencen inden for esport er knivskarp. Hvis du går efter topresultater, kræver det selvfølgelig, at dine sanser er på high alert - men samtidig er det ultravigtigt, at du ikke går ned på udstyr.

Din mua / gamer mouse og dit trådløse tastatur er dine værktøjer. I valget af disse arbejdsredskaber gælder det om at være selektiv - eller på jævnt dansk "superkræsen".Det nytter ikke noget, at din reaktionstid spiller max, hvis din hardware halter bagefter.

Vælg derfor din udbyder af gamer mus og gamer tastatur med omhu. Coolpriser.dk er en danskejet webshop med stor fokus på at kunne levere kvalitet - også når det gælder gamerudstyr og -tilbehør.

Gamer mus fås her både med kabel og som trådløs. Eksempelvis finder du hos Coolpriser den cool trådløse gaming mouse fra ARMY - 2.4 GHz plug & play mus med et komfortabelt greb og indbygget strømsparende funktion med dvaletilstand. Musen, der drives med 1 stk.AA batteri, er forsynet med 6 letbetjente taster.

Foretrækker du din gamer mouse med kabel, bør du tjekke denne 7-knaps mus - skabt til high-end players og professionelle gaming players. Musen har selvfølgelig justerbart scroll wheel og er ergonomisk udformet - klar til mange timers intensiv gaming.

Tastaturet er ligeledes utroligt afgørende for dine resultater. Her byder Coolpriser.dk ind med strømlinede, trådløse Bluetooth tastaturer af højeste standard. Intelligent og enkel forbindelse til din gamer PC. Husk også, at du ved at benytte et eksternt trådløst tastatur skåner modertastaturet og eksempelvis minimerer risikoen for skader, hvis du spiller på din dyrebare laptop.

Tænk også på ergonomien, når du spiller. Undgå museskader i håndled og underarm. Coolpriser.dk har et stort udvalg af ergonomisk rigtige håndleds- og underarmsstøtter - til montering på kontorstolen eller direkte på computerbordet. Tjek bl.a. den eksklusive håndledshviler i aluminium. Holderen fra den anerkendte tilbehørsproducent Jincomso er justerbar i højden og reducerer presset på nakke, skuldre, arme og håndled. Undgå smerter fra hånd eller arm, når du sidder mange timer ved din PC.


273
Acer
3180 kr.
91
DXRacer
2089 kr.
172
ZOWIE
529 kr.
173
BenQ
1931 kr.
285
Paracon
699 kr.