Seong "Huni" Hoon Heo skiftede i pre-season til SK Telecom T1, hvor han skulle erstatte Lee "Duke" Ho-Seong, der rykkede videre til Kina og Invictus Gaming. Og det lader til, at den tidligere toplaner for Fnatic og Immortals er faldet godt til rette i sine nye rammer.

Efter de første to uger af 2017 LCK Spring Split kan Huni kalde sig ubesejret, da SKT ikke har tabt et eneste game i denne sæson og er på nuværende tidspunkt det eneste hold, pånær KT Rolster, som er 3-0.

Derudover er Huni også i toppen af KDA-highscoren, da han på seks games har formået at få 16 kills, 3 deaths og hele 55 assists, hvilket i sidste ende giver ham en KDA på 23.7.

Herunder kan se, hvor god Huni's statistik for SKT egentlig er:

Huni - 2017 LCK Spring Split

Foto: Leaguepedia

Nikolaj "Jensen" Jensen fik i Cloud9's 2-0 sejr over TSM en KDA på 28, så man må indrømme at Huni's KDA er ekstra imponerende i forhold til, at det er baseret på 6 games. Derudover er Huni's KDA opnået ved nærmest udelukkende at spille tanks i toplane (lige pånær hans Gangplank game, der var imod Kongdoo Monster). 

SKT's træner Kim "KkOma" Jung-gyun må have lært Huni nogle nye tricks, da han tidligere har fået kritik for ikke at spille tanks og udelukkende være interesseret i at spille high-damage toplaners såsom Riven.

De resterende resultater for den anden uge i LCK er:

2017 LCK Spring Split - Week 2

Foto: Leaguepedia

Førstepladsen i 2017 LCK Spring Split lader, på nuværende tidspunkt, til at være en kamp mellem de nuværende verdensmestre SK Telecome T1 og KT Rolster's nysammensatte superhold bestående af:

  • Top: Song "Smeb" Kyung-ho
  • Jungle: Go "Score" Dong-bin
  • Mid: Heo "PawN" Won-seok
  • ADC: Kim "Deft" Hyuk-kyu
  • Support: Cho "Mata" Se-hyeong

Tror du at SKT og Huni kan fortsætte den dominerende form i LCK eller kommer de til at møde deres overmand i KT Rolster?

Hvis du gik glip af første uge af LCK, så kan du læse om nogle af nøglepunkterne her.