De værste nytårstømmermænd er efterhånden lagt bag os, og det er på tide at kigge på det nye år. Det gør vi også her på Gaming.dk. Vi har brugt meget af 2016 på diskutere, hvad GDK skal være fremover, hvad vi skal dække og i hvilken grad. De tanker vil vi gerne dele med jer. Først og fremmest vil vi gerne præsentere to nye herrer på GDK-teamet.

Nye ejere

Gaming.dk har fået nye ejere. Mads Justesen og Jimmi Overgaard Jensen er pr. 1. januar de nye øverst ansvarlige for hjemmesiden og alle dens aktiviteter. Vi siger dog ikke helt farvel til Bruno "Naxx" Langholm, der stadig vil bistå os og komme med sine inputs. Vi håber, i vil byde de to nye ansigter velkommen.

            

 Mads Justesen                                                                                   Jimmi Overgaard


Bredere esportsdækning

Traditionelt har Gaming.dk beskæftiget sig med få spil. Primært har vi dækket gaming- og esportsnyhederne inden for CS:GO og LoL. Senest er vi så småt også begyndt at gå ind i Overwatch og Dota 2. Og det er en bevægelse, vi ønsker at fortsætte. Vi vil gerne beskæftige os med alt det store, der foregår inden for dansk og udenlandsk esport. Derfor breder vi i 2017 vores dækning ud. 

Helt konkret betyder det, at du kommer til at se færre nyheder om små ændringer til spil og spillerskift i mindre esportsorganisationer. Til gengæld vil du se flere nyheder om de store ting i esport på tværs af spillene. 

Esporten i Danmark - og i hele verden for den sags skyld - er i rivende hast, og vi ønsker at følge med. Store investeringer og kendte ansigter er efterhånden ved at blive hverdag i esport, og det vil vi gerne dække. Om det så omhandler FIFA, Heroes of the Storm eller noget helt tredje, vi normalt ikke har dækket. 


149
Billig
649 kr.
20
HyperX
689 kr.
9
Steelseries
929 kr.
445
AKRacing
2689 kr.
31
Mousesports
2799 kr.

Stadig som forum

Når det så er sagt, så er Gaming.dk også et forum, og det ønsker vi at bibeholde. Det skal fortsat være muligt at lede efter andre at spille og handle med på vores hjemmeside. 

Og i den forbindelse vil vi også rigtig gerne høre jeres tanker. Er der noget, vi bør kigge på i det kommende år af genrer, spil o.lign. er i mere end velkommen til at skrive. Eller har i en nyhed, i vil have delt, så skriv også gerne til os. I kan både gøre det her i kommentarfeltet, som en forumpost, på facebook eller på vores mail, [email protected] 

Alt i alt ønsker vi jer et rigtig godt nytår og håber i bliver hængende hos os fremover. 

De bedste hilsner, GDK teamet.