Selvom Pokémon GOs spillertal aldrig har været lavere, så kører firmaet bag, Niantic Labs, videre i bedste velgående. Og de har nu annonceret den hidtil største opdatering til spillet, lige siden det udkom i juli. Der er nemlig helt nye pokémoner på vej. Det forklarede Niantec i går i en kort tweet.

Endnu er der ikke udgivet nogen information om, hvilke nye pokémoner der er tale om, men det kunne meget vel være de 100 nye fra Silver og Gold spillene, som introducerede andengenerations pokémonerne. I så fald er der blandt andet tale om starterpokémoner Chikorita, Cyndaquil og Totodile. Som der også står i Niantics tweet, får vi først mere information omkring de nye pokémoner d. 12. december. 

Samtidig med annonceringen af de nye pokémoner har Niantic udsendt patch notes til den næste store opdatering til Pokémon GO. Den vil blandt andet gøre det muligt at transfer flere af den samme pokémon til professoren, til forskel for hvordan systemet er nu, hvor man nødt til er transfer en ad gangen. Ud over det kommer der en række små ændringer og forbedringer, der vil gøre spillet mere brugervenligt. Du kan den fulde update liste her.


31
Mousesports
2799 kr.
150
Billig
649 kr.
23
Octane
2489 kr.
9
Steelseries
929 kr.
446
AKRacing
2689 kr.

Vil du begynde at spille Pokémon GO igen, når de nye pokémoner kommer?