To uger er nu overstået i den koreanske liga, League Champions Korea (LCK). Mens den nye generation af spillere dominere, har veteranerne - og de ældre organisationer - svært ved at følge med.

Herunder kan du se resultaterne fra uge 2, dag fire og fem, som vi ikke fik dækket dagene: 

Kingzone DragonX (2-0) Afreeca Freecs 

SANDBOX Gaming (2-0) Hanwha Life Esports

_________________________________________________

SK Telecom T1 (2-1)  DAMWON Gaming

Jin Air Green Wings (1-2) Gen.G Esports

Dette efterlader os altså med en samlet stilling, to uger inde i Spring Split. Superholdet Griffin har trukket fra alle de andre -  selvom at endnu hold, SANDBOX Gaming, også er 4-0. Griffin har nemlig ikke tabt én eneste kamp, og det ser ud til at forsætte således. På nær den første kamp mod Hanwha Life, har Griffin set urokkelige ud, og i den nuværende meta, kan jeg ikke se hvilket hold der skulle kunne slå dem. 

Det er dog fortsat SANDBOX og SKT, som man forventer har den bedste chance til at gøre netop det. Deres chancer syntes dog at blive mindre, efter vi så SANDBOX vs Hanwha Life, hvor førstnævnte havde svært ved at lukke kampene. Netop dette, er Griffin dygtige til at udnytte. Så er der SKT, der allerede har tabt til SANDBOX. Selvom folk stadig roser Faker og Teddy/Mata i botlanen, så virker de bare ikke på niveau med Griffin. Man ved dog aldrig, og der går ikke længe før vi får disse to matchups at se. Griffins næste to kampe er nemlig mod SKT (d. 31 januar) og SANDBOX (d. 2. februar).

Nede på bunden finder vi Jin Air Green Wings, der har haft den værste start af alle. Dette er dog ikke en overraskelse, da de må siges at være det svageste hold i ligaen - de sluttede nummer otte i Summer Split 2018. Hvad der derimod er en overraskelse, er at se KT Rolster, Gen.G og Afreeca Freecs på en syvende-, ottende- og niendeplads. Alle tre hold deltog nemlig til Worlds sidste år, hvor de dog ikke havde megen succes når man tænker på, hvor godt de koreanske hold historisk har klaret sig.
I midten har vi så DAMWON, Kingzone og Hanwha Life, der indtil videre har spillet som man havde forventet af dem. Personligt havde min top tre været: Griffin, Kingzone og SKT efter de første to uger, da jeg så tilføjelsen af PawN og Deft til Kingzone, som en større trussel end den SANDBOX altså har vist sig at være.

LCK fortsætter igen fra onsdag d. 30. januar, med DAMWON Gaming vs SANDBOX Gaming