I nat spillede Astralis sig i finalen til iBoypower Master IV i Los Angeles, hvor der blev kæmpet om 100.000$ til vinderen. 

Dagen startede ud med en semifinale imod Ghost, der startede ud på Train hvor Astralis spillede sig til en dominerende start med Device i topform, der viser hvorfor han i går aftes blev kåret som verdens anden bedste spiller. Danskerne vinder første kamp 16-2.

Efter et dominerende første map skulle Astralis prøve at sikre sig finale pladsen på Inferno som var deres eget map pick. Her får danskerne ikke den bedste start og må gå til halvleg bagud 10-5. Dog viser danskerne som mange gange før at de er gode under pres, og hiver kampen tilbage, og vinder 16-14. Danskerne går derforvidere til finalen. 

I finalen ventede rivalerne fra Team Liquid, der tidligere på aftenen kvalificerede sig sikkert til finalen. De tre finale maps blev Inferno, Dust 2 og Overpass

Astralis starter varmt ud på Inferno der normalt er et godt map for begge hold, men vinder hele 16-4, og det ligner at danskerne igen skal tage en sikker sejr i finalen, over amerikanerne, som de efterhånden har mødt mange gange. 

Så nemt gav Team Liquid ikke op, og på danskerne eget map pick Dust 2 ender de med at tabe 16-11 efter en god præstation af den nye mand Stewie2k, der i slutningen af sidste blev hentet ind. 

Sidste afgørende map foregik på Overpass, som viste sig at starte godt ud for danskerne. Med en tidlig 7-0 føring ligner det at Astralis er kommet sig over andet map, og kører en sikker sejr i hus. Desværre for danskerne kommer Team Liquid og især NAF tilbage i kampen og slutter første halvleg 9-6. I anden halvleg fortsætter det gode amerikanske spil, og de ender med at vinde samlet 16-11 og derfor en sejr på 2-1 til Team Liquid.

Team Liquid får dermed deres drømmestart på 2019 med deres nye roster, og tager endelig hævn over de mange gange Astralis i 2018 vandt over dem i forskellige finaler.