Dag 2 til EU Minoren er ovre med danske øjne, og var igen i dag ikke med de bedste resultater. De to danske hold North og Optic Gaming gjorde det i går svært for dem selv ved begge at tabe deres kampe. Det betød at de i dag skulle ud i eliminerings kampe som blev spillet bedst ud af tre. North skulle op i mod Space Soldiers og Optic Gaming i mod Mousesports.

Optic Gaming vidste allerede fra start at det ville blive en svær kamp, og starter ud på Train der viste sig at blive en meget tæt kamp. Kampen ender 16-14 til Mousesports efter et stærkt run til sidst på mappet af det europæiske top hold. Næste stod på Nuke der igen viste sig at være rigtig tæt i den første halvleg, som Optic Gaming vinder 8-7. Det varede desværre ikke længe før Mousesports fik godt fat i anden halvleg, og de ender med at vinde mappet 16-11 og dermed slår danskerne 2-0. Med dette resultat er Optic Gaming ude at turneringen, og vil ikke deltage i den kommende Major. 

For North gik starten på dagen noget bedre. De skulle op i mod Space Soldiers i deres eliminerings kamp. Første kamp blev spillet på Mirage hvor North kom flyvende fra start, og vinder første halvleg hele 12-3. Derfra var kampen nærmest afgjort, og danskerne ender med at vinde 16-5. Andet map skulle vise sig at blive en del tættere, på mappet Inferno. På trods af en tæt kamp og mange tætte runder ender North med at vinde 16-13.

 

Efter en solid 2-0 sejr stod næste modstander på selv samme hold der slog North i går, nemlig Windigo i endnu en knald eller fald kamp. Det skulle vise sig at blive noget af en intens kamp der gik ud i alle tre maps. Windigo lagde ud med at vinde første map 16-12 på Overpass hvor de også slog danskerne i går. Derefter svarede North tilbage med en sejr på Inferno 16-9 og derefter en tæt sejr på Dust 2 16-13. I sær Valdemar "Valde" Vangså spillede en utrolig god kamp, og var nøglespilleren der fik sendt danskerne videre. Med denne sejr betyder det at North i morgen skal ud i en kamp i mod Team Vitality. Vinderen går direkte videre til Majoren. 

Ud over de danske resultater bød dagen også på en stor overraskelse. Verdens 4'eren Mousesports der tidligere på dagen slog danske Optic Gaming ud af turneringen, taber i dagens sidste bedst af tre, der skulle afgøre hvem der går videre til vinderkampene i morgen. Ligesom i går vinder Valiance nemlig, og ikke bare vinder men tager dem ud 2-0 på henholdsvis Train og Cache. Dette betyder at de store forhåndsfavoritter heller ikke kvalificere sig til årets første Major. 

I morgen kan North følges i deres afgørende kamp i mod Team Vitality kl. 17.15. Derefter spiller ENCE i mod Valiance. Det bliver i disse kampe afgjort hvilke to hold der kvalificerer sig direkte til Majoren. 

Følg med på Twitch.tv på følgende link:

ESL Stream (Engelsk)