Counter Strike sæsonen bliver snart skudt rigtig i gang med den første store turnering. Der skal spilles i Los Angeles til iBuypower Masters IV og det hele finder sted denne weekend, d. 19 og 20 Januar, hvor der kæmpes om 100.000$ til førstepladsen. Det bliver en lille intens turnering på to dage, med rigtig mange store navne, samt spændende roster ændringer der har fundet sted i løbet af vinter pausen. 

Der bliver mange spændende hold at følge til den her turnering, men de helt store favoritter er naturligvis danske Astralis. De skal dog op i mod hold som Team Liquid og FaZe Clan der på papiret ser ud til at være de største udfordre til Astralis. 

I sær Team Liquid bliver spændende at se eftersom de i vinterpausen har sendt deres brazilianske stjerne Taco til MiBR, og har i bytte fået Stewie2K på holdet. FaZe Clan har også haft gang i udskiftningerne inden den nye sæson bliver skudt i gang, og har skiftet danske Karrigan ud med Adren fra Kasakhstan.

Ud over holdene nævnt ovenover er der også andre prominente navne som Fnatic, Cloud 9 og flere. Mange hold som på papiret ikke er særlig store favoritter, men måske ender ud i at lave en stor overraskelse her i starten af sæsonen. 

Turneringen kommer til at blive spillet i to grupper, hvor to hold fra hver gruppe går videre til semi-finalerne. Grupperne kan ses her: 

Turneringen kan følges på lørdag d. 19 Januar fra kl. 19.00, hvor Astralis skyder sæsonen i gang i turneringens første kamp i mod Complexity Gaming.

Alle kampe kan følges på Twitch.tv, samt på den danske kanal DMGZ TV. Se links nedenunder for at blive sendt direkte videre. 

iBuypower - Officiel stream (Engelsk)

DMGZTV - Uofficiel stream (Dansk)