Tidligere på ugen begyndte kvalifikationsrunderne til den nye nordamerikanske liga: National PUBG League (NPL). De 32 hold har nu været igennem fire ud af de seks dage som eventet kommer til at løbe over. Det vil sige at hver gruppe - og hvert hold - nu har spillet otte runder, og vi dermed har en midlertidig rangliste:

Som det ser ud nu har vi en meget stærk top 16. Ud af de otte direkte inviterede hold - bl.a. Ghost Gaming hvor BALLOC spiller - er det kun Tempo Storm, der ikke pt. sidder på en ligaplads. Og det er netop kun de øverste 16 hold, som kvalificerer sig - som tidligere beskrevet - til den første fase (eller sæson) af NPL. Derudover giver det også adgang til søndagens finale, hvor 100.000$ venter på en NPL Preseason Champion

De resterende 16 hold vil i mellemtiden blive placeret i ligaen under - den vi kommer til at kende som Contenders League - hvor de i løbet af sæsonen får muligheden for at bevise deres værd.

Runderne begynder som sædvanligt kl. 03:00 dansk tid, hvor det er gruppe A og B's sidste chance for at få samlet nogle point sammen. 

Eventet kan forsat følges LIVE her