Og hermed blev den tredje sæson af GLL i Stockholm, afsluttet med et brag. Med et forspring på hele 784 point ned til Optic Gaming på andenpladsen, havde Team Unique - fra CIS & Turkey regionen - stort set sikret sig sejren før turneringens sidste runde. 

På trods af, at regionen er den med færrest invites til GLL finalerne - de har tre pladser imens Europe har syv og Americas har seks - har det endnu ikke stoppet holdene fra at tage trofæet tre gange i træk.
Natus Vincere (NaVi) vandt første sæson, dernæst var det M19 og nu Team Unique - alle fra den samme region.

Det så ellers ikke ud som om, at det russisk/ukrainske mandskab ville have let ved at holde fast i førstepladsen. Både Optic Gaming og FaZe Clan kæmpede hele dagen, for at lukke hullet op til guldet.

Den første runde gik netop til Optic Gaming, der sikrede sig en velfortjent chicken dinner med 10 kills oveni. Wildcard Gaming tog runden efter (9 kills), og så var Team Unique igen ude og skabe afstand mellem dem selv og modstanderne - dagens tredje chicken dinner gik til dem, sammen med 13 kills.

Det var dog dagens fjerde runde - turneringens 14. - der virkelig satte Team Unique op til sejr. Efter at have mistet sine tre holdkammerater sikrede Playwithme sit hold en tredjeplads og 8 kills. Efter en forfærdelig start, kunne dette have været runden hvor deres førsteplads blev bragt i fare, men sådan skulle det altså ikke være.

På vej ind i turneringens sidste runde, stod det klart at Optic Gaming skulle sikre sig en chicken dinner og 24 kills for at komme op og stå lige med Unique - en stort set umulig opgave i et professionelt miljø.
Ninjas in Pyjamas vinder runden med seks kills, og Team Unique kunne løbe ned og hejse trofæet. 

Dermed sluttede sæson tre med ét hold fra hver region i top tre. Team Unique kan rejse hjem med 43.000€ (40.000€ i førstepræmien + 1000€ for hver chicken dinner), Optic Gaming tager 22.000€ med sig og FaZe Clan 11.000€.

Turneringen gik desværre ikke så godt for Savage og Elgiganten Gaming, der slutter på en samlet sidsteplads og kan flyve hjem igen med 700€ i lommerne. Man kan dog håbe at turneringen var en god oplevelse for holdet, og at de nu har rigelig motivation til at klare sig bedre i fremtiden. 

Det endelige leaderboard kan ses herunder: