Der er kommet styr på præmiepengene til Geeks Gone Wild 2019 i Aalborg, hvor der er intet mindre end 250.000 DKK i puljen. Disse er fordelt således at CS:GO tager den klart største del af kagen, rent faktisk hele 180.000 DKK, men der er også penge at hente i eksempelvis PUBG og League of Legends. Derudover er der 40.000,- afsat til 3 titler som endnu ikke er bestemt. 

Fordelingen ser således ud: 

Turneringerne finder sted fra d. 25-27 Januar i Gigantium Aalborg, så der er stadigvæk tid til at få samlet drengene og tage turen til Nordjylland. Opbakningen til PUBG har været skuffende ved de sidste 2 LANs i Danmark, hvor det først var midtjyskLAN der måtte aflyse deres turnering, og ligeledes har Odincon allerede nu valgt at aflyse deres PUBG turnering til næste weekends LAN event. 

Begge turneringer havde en præmiepulje på 8.000,- og den sløve opbakning har været begrundet med manglende præmie, så det skal blive spændende om GGW med 15.000,- kan trække de ca. 12-16 hold til Aalborg, som er minimum for afviklingen af en turnering.