​Her kan du oddse på computerspil

Er du på udkig efter en bookmaker, hvor du kan oddse på computerspil som CS:GO, LOL, Overwatch, FIFA, Dota 2 og Starcraft? 95 procent af alle bookmakere har heldigvis efterhånden fundet ud af, at det der eSport er kommet for at blive, så du har faktisk rigtigt fine muligheder for at finde en bookmaker, der imødekommer din spillyst på computerspil.

Disse bookmakere har alle odds på eSport

Vi har været på besøg hos en række forskellige bookmakere i jagten på eSport-odds, og det er der kommet følgende liste ud af:

- Betfair

- 888sport

- Bethard

- Nordicbet

- LeoVegas

- Mr Green (se bonus)

- Betsafe

- Cashpoint

- Unibet

- Jetbull

- BetStars

Vi aflagde også bookmakeren bwin et visit, men her var det ikke muligt at finde noget udbud på computerspil.

eSuperligaen er det sidste nye i Danmark

I starten af november præmierede konceptet eSuperliga, hvor 16 forskellige danske klubber mødes og konkurrerer i FIFA. Hver mandag + tirsdag er der otte kampe på programmet, og du kan naturligvis spille på alle disse. Der er, i skrivende stund, FIFA-odds at finde hos både 888sport, Nordicbet, LeoVegas, Mr. Green, Betsafe og Unibet.

CS:GO er meget tilgængeligt

CS:GO, hvor vi har de danske hold Astralis og North blandt verdens allerbedste, er meget tilgængeligt hos alle bookmakerne. Og her er det ikke kun den samlede vinder, du kan spille på. Du kan sagtens spille på, hvilket hold, der vinder et givent map, og du kan sågar også spille på vinderen af gun-round – og runderne i det hele taget. Til de allerstørste turneringer vil du desuden opleve, at du kan spille på MVP-vinderen. De mange runder, der skal afvikles, samt de frekvente momentumskift, gør CS:GO til en oplagt livebetting-mulighed.

Hold øje med, hvem der vinder de vigtige runder

I forlængelse af ovenstående afsnit: Vores erfaring er, at momentum kan skifte meget hurtigt i CS:GO, og derfor kan du sagtens score en fin mønt på livemarkederne. Foruden at være dygtige teknisk, skal CS:GO-spillerne administrere deres økonomi i spillet. Taber man en runde i kølvandet på et økonomisk sats, kan det sagtens også koste de efterfølgende runder, og så er man pludselig langt efter.

Er du mere til prematch-betting, bør du gøre dig selv den tjeneste at finde ud af, hvordan holdene står til hinanden. Nogle hold har notorisk svært ved at spille mod specifikke hold. Og herudover er det selvfølgelig også væsentligt, at du undersøger, hvordan holdene præsterer på de maps, der skal dystes i.

eSport er stadig forholdsvis nyt på odds-markedet, og derfor vil du endnu kunne opleve, at bookmakernes kendskab halter lidt i nogle tilfælde. Har du særlig kendskab på en specifik eSport, står du altså med fine muligheder for at slå bookmakerne.