​Optimer din spiloplevelse

Oplever du også, at din computer ikke yder det, den skal, når du sidder og gamer? Så findes der flere forskellige løsninger på dette. Læs videre i denne artikel for at få tips til, hvordan du forbedrer din spiloplevelse, ved at din computer bliver hurtigere.

Sørg for at slet ud i det unødvendige

Du har nok hørt det før, men nu nævner vi det altså igen, fordi det er rigtigt vigtigt; husk at slette ud i det du ikke bruger på din computer. Hvad end det er forskellige installerede spil, som du ikke længere benytter dig af, eller rod som ligger på dit skrivebord, som kan være gamle rodedokumenter og eventuelle screenshots. Sørg for at slette og afinstallere disse, for at ikke optage unødvendig plads på din computer, som gør at din computer bliver langsommere. Så hvis du eksempelvis spiller Sims 4, men stadig har dine gamle Sims 3 og Sims 2 spil installeret på din computer, så sørg for at få disse afinstalleret, hvis du ikke længere benytter dig af dem. De optager nemlig unødig plads, som gør at din computer bliver langsommere. Så sæt dig ned og find ud af, hvilke ting du kan slette ud i, for at få din computer til at blive hurtigere.

Opdater dine drivers

En rigtig god måde hvorpå din computer bliver hurtigere, som i rigtig stor grad sørger for at forbedre din spilleoplevelse, er at opdatere dine drivers. Dette er med til at få dit spil til at køre bedre og hurtigere, og derfor bliver din spilleoplevelse markant forbedret ved at benytte dig af dette tip. For at forklare kort om drivers, fungerer disse kort sagt som mellemled mellem dine styresystemer og hardwares. Disse er eksempelvis dit skærmkort og lydkort/grafikkort. Programmer som dem i eksemplet kan være skyld i at din computer bliver langsom, og dette er med til at forringe spiloplevelsen for dig, hvilket ikke er optimalt, specielt hvis man er gamer. Så sørg for, at opdatere, for at sørge for at din computer fungerer på den mest optimale måde.

For at læse mere om dette, kan du blandt andet læse denne blog omhandlende opdatering af drivers. Der findes diverse sider, hvor du kan opdatere dine drivers samt læse meget mere om netop dette, f.eks. driverdetective.dk. Så ønsker du at vide meget mere om dette, så læs videre inde på linket eller drivernavigator.dk.

Gem dine ting på en ekstern harddisk

Hvis du har mange ting, som du gemmer på din computer, specielt hvis du ikke har særlig mange GB lagringsplads, så kan din computer blive betydeligt langsommere. Ofte er det svært at slette ud, så computeren har masser af plads, idet de ting man har på sin computer ofte er noget, man gerne vil gemme. Hvad end dette er private familiebilleder, vigtige dokumenter fra studie og arbejde eller noget helt tredje, så findes der massevis af dokumenter, som er vigtige at gemme. En måde man kan gøre dette på, uden det skal optage plads på din computer, er at have en ekstern harddisk. På denne måde gemmer og opbevarer du stadig dine vigtige filer, samt du sparer plads på din computer.