​Lær at forstå gamer-verdenen

Det kan være svært at forstå gamer-verdenen, når man ikke selv er en del af den. Når du har læst denne artikel, vil du med garanti være blevet klogere på hvordan en dag i gamer-stolen føles.

En hyldest til gamer-verdenen

De fleste gamere kan vist hurtigt blive enige om, at det er hårdt at game. Specielt kan det være psykisk udfordrende, og om ikke andet drænende. Med et udgangspunkt i online spil, kan der argumenteres for, at gamere bruger mange forskellige færdigheder. Både når der skal samarbejdes med sine medspillere om at bekæmpe modstanderen, eller når der skal samarbejdes om at finde en bestemt genstand. At samarbejde er en af de færdigheder, som vi har lært helt fra barnsben af. Det er en færdighed, som ikke alle er lige godt til. Der kan selvfølgelig være mange grunde til, at det ikke er en evne man mestrer.

Som alle gamere hurtigt kan blive enige om, så kræver det, at der er styr på kommunikationen før, at man kan blive mester i at samarbejde. Da alle online spil når ud til en bred gruppe af både forskellige køn og nationaliteter, så er det vigtigt at man kan samles om ét sprog. Det kan være en udfordring, men typisk er det engelsk som er det herskende sprog. Det er et sprog, som næsten alle kan i enten højere eller mindre grad. Mange gamere vil derfor kunne tilslutte sig påstanden om, at man i høj grad får en fællesskabsfølelse, når man spiller online. At spille online og kommunikere med mennesker på et andet sprog end ens modersmål, kan være svært. Når man på et tidspunkt kommer sig over frygten for at kommunikere på et andet sprog, så vil man forstå den unikke verden gaming foregår i. En verden hvor alle nationaliteter mødes og samles om én ting. En verden hvor der ikke er forskel på dit køn, race eller religion. En verden hvor alle forstår hinanden og deler den samme entusiasme omkring det. En ting er sikkert og det er, at man lærer meget af at game på enten den ene eller anden måde.

Hold pause fra gaming ved at… game

Når nu gaming kræver så meget som det gør, så er det godt at koble af en gang imellem. Få en pause fra alt det taktiske spil og den kommunikative del af spillet, som jo spiller en kæmpe rolle. Enhver gamer kan dog nikke genkendende til, at man hurtigt kommer til at savne den visuelle verden, så hvorfor ikke spille nogle mindre krævende spil? Der findes mange internetsider med gratis spil på, hvor du kan finde noget for enhver smag. Læn dig tilbage og slap af med et slag Bridge Baron eller de populære flash games. Du vil med garanti finde dig selv underholdt i flere timer. Efter mange timers hygge-spil, vil du sikkert føle dig mentalt klar til at gå tilbage til den verden du brænder for. Nemlig gamer-verdenen. Med ny energi og overskud til at snakke med dine online venner, vil du gøre det endnu bedre end sidst du forlod det virtuelle univers.