Efter 6 runder af online kvalifikation til PUBG Europe League, står det nu klart at Odense Esport skal til Ukraine for at deltage i den sidste og afgørende LAN kvalifikation! Dette er klart det største resultat som Odense Esport nogensinde har opnået, og det vil umiddelbart også blive rigtig svært for organisationen at holde fast på holdet. 

Odense Esport består af HjortdaIN, Krillian, PremiBG og Laroan44. LAN kvalifikationen finder sted fra d. 10-16 December, hvor 32 hold først skal skæres ned til 16. Allerede herfra er man sikret deltagelse i PUBG Europe Contenders, men lykkedes det at komme top 10 i finale spillet er man inviterede til PUBG Europe League og kampen om 1.000.000$. 

Det er utrolig flot gået af Odense Esport som gang på gang leverer et stabilt niveau, tiltrods for at afviklingen af kvalifikationen var under alt kritik. 

Men lykken stopper slet ikke her for de danske spillere, eftersom det også lykkedes for hamster og bjorn fra Loot Goblins, samt wan7ed fra CHARGE at komme videre til kvalifikationen i Kiev!

Det endelige resultat fra kvalifikationen kan ses her: