Her til aften blev ESWC afsluttet efter 15 intense runder over de sidste tre dage. Med fem runder om dagen - to på Miramar og tre på Erangel - havde holdene nok at se til.

Vi havde jo et dansk mandskab med under eventet. Gutterne fra Northern4 sagde nemlig ja til at repræsenterer Copenhagen Flames under turneringen, og trods en hård start, kan de være stolte af det endelige resultat.

Opsummering

Dag 1.

● Game 1 - Team Reciprocity, 15 kills. Superholdet består af Scoom, Shiv, Raphyyy og Haxete.
● Game 2 - Gameward, 13 kills.
● Game 3 - Supremacy, 8 kills.
● Game 4 - 400IQ, 11 kills.
● Game 5 - Penta Sports, 8 kills. ItzzChriz clutcher runden mod to NiP spillere. 

Dag 2.

● Game 6 - Penta Sports, 20 kills.
● Game 7 - Ninjas in Pyjamas, 12 kills.
● Game 8 - HAVU Gaming, 10 kills.
● Game 9 - ALTERNATE aTTaX, 13 kills.
● Game 10 - ALTERNATE aTTaX, 10 kills.

De første to dage startede dårligt for det danske mandskab, der måtte nøjes med en samlet 14. plads efter 10 runder. Deres gennemsnitlige placering under runderne lå på en 10. plads, og deres eliminations var heller ikke nok til at gøre en forskel.

Dagen i dag var dog en hel anden historie. På turneringens sidste dag, startede gutterne nemlig ud med en Chicken Dinner Miramar.

● Game 11 - Copenhagen Flames, 11 kills. Der var tre flames spillere tilbage mod to fra Team Vitality. shadow fra VIT starter med at finde et pick på hojen, men MarkP7 gengælder tjenesten og hoffmann lukker runden.
● Game 12 - Tollenz Lions, 10 kills.
● Game 13 - Team Reciprocity, 7 kills.
● Game 14 - Penta Sports, 18 kills. PlayerJones og Hoffmann var tilbage mod et fuldt Penta squad. Der var ikke meget danskerne kunne gøre mod det tyske mandskab, der lukker runden uden problemer.
● Game 15 - Penta Sports, 22 kills. 

Det var noget af et comeback fra de danske gutter, der sprang fra en 14. plads til en sjetteplads på fem runder. Killpoints til højre og venstre plus en gennemsnitlig 4. plads i hver runde skød dem op af ranglisten. De tager hjem med 2000€ i præmiepenge, og forhåbentlig med fornyet motivation til at præstere endnu bedre i fremtiden!

Penta Sports vinder dog turneringen meget overbevisende, efter nogle vanvittige runder og et hav af kills - de sætter turneringsrekorden med 22 kills i den sidste runde. Det tyske mandskab tager hjem med 20.000€, Ninjas in Pyjamas tager andenpladsen og 12.000€, mens Team Reciprocity afrunder turneringens top tre, og tager 6.000€ med sig.