Så er vi klar til at tage hul på DPL #2 finalen, eller ihvertfald den første af 4 runder. Her skal vi have afgjort præmiefordelingen af 15.000,-, hvoraf hele 10.000,- sendes afsted til vinderne af turneringen.

Programmet for aftenens 3 kampe har start kl. 19:00, og vi forventer at være færdige omkring kl. 21:45. Hele turneringen vil blive streamet af Jafet, og stream samt live opdatering af point og stilling kan følges under DPL.

Som noget nyt, så kommer vi til at highlighte 3 enkelte spillere igennem turneringen. Hvor vi tæller op på alle kills, mængden af damage, samt jeres headshot%. Den bedste spiller på hver af disse områder vil blive fremhævet i toppen, over den aktuelle stilling. Så ikke nok med at vi kan se hvilket hold der har flest kills samlet, nu kan vi også se hvem der egentlig er den store stjerne! 

De deltagende hold til DPL #2 Finalen er følgende: 

Danelaw
TMS Ringsted
Game of Throws
Northern4
Worms
Odense Esport
Hydras eSport
WHOAREYOU
Kinetic
qwerty
Extempore
Snus&kaffe
DenDenMushi
hYpe
KebabKlubben
withAttitude

Vi glæder os sindsyg meget til at få gang i den egentlige finale, og det skal blive spændende at følge favoritterne fra Odense Esport, TMS Ringsted og Northern4, kæmpe imod en række af "underdogs", og sidst men ikke mindst, en række helt nye og uafprøvede hold i denne sammenhæng!